A vasárnapra elkészült, majd a tüntetők által tojással megdobált Szabadság téri német megszállási emlékmű a politikában és a közéletben is heves vitákat váltott: politikusok, közszereplők és egyszerű állampolgárok szólaltak fel ellene vagy éppen mellette. A legmarkánsabb kijelentésekből válogattunk.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
.. egy torz szellem torz lenyomata, egy haldokló demokrácia, torz tükörképe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
nem azt akarta mondani, hogy ma kulálatlan még a szobor?
de ha délután valaki odakulál, akkor makulált lesz, nem?
DR Eric CARTMEN
"makulátlan"--Aha. Kb annyira mint ő meg a kormánya.
bencemacska
Hiába olvasgatom a szobor jelentését, üzenetét, mondanivalóját : nem értem és nem is tetszik. Sőt minél tovább nézem annál inkább nem.

Nem vagyok műértő, ezért nehéz a felfogásom : azt mondják felajánlja az országalmát a sasnak , én meg azt látom odatartja egy ronda keselyű (turul?) segge alá, hogy sz...ja már le!
De hangsúlyozom : én nem értek hozzá, csak azt tudom tetszik vagy nem, értem, vagy nem.
Valaki összetévesztette az allegóriát a filagóriával!
nemkati
@nyanya001: Na ide vezet, hogyha nagy ívben tesznek arra a millió kérésre, hogy egyeztessenek a szoborról a zsidóság képviselőivel, és ezek szerint ha idegen nyelvű feliratot raknak ki, akkor az adott nyelvet jól ismerőt sem ártott volna megkérdezni. Arrogáns, erőszakos, hazug volt az egész szoborállítás, ráadásul hozzánemértők kontár munkája. Ennyi telik drágalátok kormányunktól. Dehát mi is telhet tőle, amikor a parancsolója, a szobor megrendelője, és a keresztülverője gyanúsan nem beszámítható?
silber13
@nemkati: A csúti széthízott szirti víziló a sznobság igazi megtestesítője a kifejezés mindenféle értelmében .Véleményem szerint a " sine nobilitate " tökéletesen igaz és jellemző rá! Minden más jellemzője egyenesen ebből következik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.