Idén sem a rezsicsökkentett magyar pénztárcákra szabták a Forma-1 Magyar Nagydíj büfékínálatát. A beszámolók szerint a sima lángost például 2000 forintért mérték, egy gyrost kólával pedig 3400 forint helyett "akciósan" 3100-ért lehetett elfogyasztani.

A rendezvény négy napjára így is összesen 169 ezren látogattak ki. A 29. Forma-1-es Magyar Nagydíjat végül Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte.

Facebook

119 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Még jó, hogy lehetett kapni! Lehet, hogy a Zuslág sütötte a lángost?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
Nem tud érdekelni. Az viszont, hogy Tolnát-Baranyát bejárhatja az ember, hogy 50,-Ft alatt tudjon normális WC-papírt venni, na, az a nem semmi!
Szvetlana
Még jó, hogy lehetett kapni! Lehet, hogy a Zuslág sütötte a lángost?
Szvetlana
@m.macskosz: ezt most tényleg nem értem. Hogyan lehet WC papír 50 ft alatt???
karma1
Ki az a hulye, aki kajalni megy a Hungaroringre? Kolat meg vigyen a zsebeben. vagy a kezitaskajaban, ...

Emlekszem ra, hogy kb. 18 evvel ezelott , amikor "rendet akartak csinalni " a kiskereskedok, bufesek kozott, a kisvallalkozonak 200 ezer forintot kellett ELORE fizetnie egy standert.
Ha valaha valaki volt vallalkozo, az tudja, hogy ezzel mar elore meg is szabtak a csillagaszati kajaarakat, hiszen a csoro vallalkozonak eloszor ezt a 200 ezret kellett kitermelnie, azutan az alapanyagokat, amibol fozott-sutott, az italok arat, a munkabereket, az ilyen-olyan adokat, a benzinpenzt, amivel odavontatta a lakokocsit, vagy az arujat szallitotta, es ezen felul kellett megtermelni legalabb minimum a 30 %-os profitjat, kulonben ki se nyisson.

Miert hergelik a bufesek ellen a kozhangulatot ezeknek az araknak a megjelolesevel? A birka nep, aki nem lat tovabb az orranal, meg ennel az arlistanal, fogalma sincs, hogy milyen koltsegei vannak a vallalkozonak, es csak 3 nap a verseny!
szandokan
@karma1: Oké, de azért ne csodálkozzon rajta egyikük sem, ha nem dúl a forgamuk. Egyébként túl messzire mentél vissza időben, Veres János fiai voltak azok, akik 300 ezer forint ellenében hagyták a büféseket árulni. Ha azt nézem, hogy Egerben például 1000 ft volt két kisüveges ásványvíz, vagy fanta, stb., akkor nem is olyan sok ez valóban.
szandokan
@Szvetlana: Szerintem Macskosz gurigánként értette, nem egy komplett csomagban.
Dr. Felipe
Az árakat mindig a kereslet határozza meg. Azért magasak az árak mert ennyiért is megveszik, meg az F1 amúgy sem a csóró közönség sportja.
Szvetlana
@szandokan: Ja? lehet:))

A gyerekekkel a Balatonon voltunk, ott 600 ft volt egy sima lángos, sajttal+tejföllel=750 ft.
De ami kiverte nálam a biztosítékot, egyik büfénél ki volt írva: Gyerekmenű : 1 szelet lekvároskenyér és 2dl limonádé 500 ft. Ez volt az aznapi menü.:))
szandokan
@Dr. Felipe: Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy potom 10 és 20 ezer forintért is lehetett jegyeket venni. Nem biztos, hogy az a 3 vagy 4 tagú család még vett 4 gyrost is akciósan, akik megnézték a helyszínen.
szandokan
@Szvetlana: Az Egri vár közelében lévő kisvendéglők egyikében két deci limonádé volt 450 ft. Ne panaszkodj, ti még egy szelet lekvároskenyeret is kaptatok hozzá 50 forintért. Egy guriga wc papír ára...:-))
Szvetlana
@karma1: 22.29 Nem védem a H .ringes büféseket,mert nagy zsiványok, de iszonyú összeget kell fizetniük a bérletidíjként, és a villanyszámlát, ez is benne van.
karma1
@szandokan: Azert mentem vissza olyan messzire az idoben, mert akkor kezdodott ez az egesz,... Amikor mar megvolt az elso 2 Hungaroring verseny, es kiderult, hogy milyen jo buli... De gondolj bele, ugyanebben az idoben 190 ezer forintert meg lehetett vasarolni egy tanacsi lakast a bentlakonak, kedvezmnnyel. 300 ezer forint 18 eve annyi volt, mint most 3 millio, ha nem tobb,... Nagyon ertekes volt a forint ebben az idoben...
Szvetlana
@szandokan: ha-ha de vicces vagy. Lekvároskenyeret nem veszek, főztem és csomagoltam mindent:))
karma1
@Szvetlana: Hihi, en sem vedem oket, de a plebsz el sem tudja kepzelni, hogy mennyi koltseg rakodik ra egy meztelen langosra...:o)))
orogordog
Ezt nem a csórók pénztárcájához kalibrálták. Aki fotózgatta az mit a francot kereset ott ha nem telik rá.
szandokan
@karma1: Apám a 60 - as években 300 ezerből házat épített. Kicsit változott azóta a pénz értéke.
szandokan
@Szvetlana: Legközelebb a limonádéról se feledkezz meg:-)) Egyébként a nyaralás számomra mindig azt jelenti, hogy enni, inni csakis étteremben, strandon, vagy bárhol, amerre járunk. Annak nincs varázsa, ha otthonról visszük azt, amit otthon is ennénk. Nagyon sok helyen lehet különleges ételekkel találkozni, ami csak az adott tájra jellemző, és ezt nem pótolja semmi.
Törölt felhasználó
gondolom a bérleti díj sem 10e/nap volt:) volt ott még pár nulla..
csip-csop
minden èvben, mikor a Hungaroring kezdodik, megirjàk, hogy mi mibe kerul, aki 2000 Ft-ot ad egy làngosèrt, az meg is èrdemli. Egy kulfoldi nemtudhatja, hogy a piacon 300 Ft-ba kerul, de lehet, hogy ezek az àrak a kulfoldi zsebèhez van mèrve. Az a hibàs aki nem ellenorzi az àrakat. akkor ne csodàlkozzanak a bodèsok, hogy nincs fogyasztò aki megvegye 2000 Ft, az igazsàg, hogy egynap alatt akarnak meggazdagodni.
csip-csop
@karma1: igazad van, de azèrt sokan tudjàk, hogy milyen koltsègekbe van kinyitni egy bàdèt, de amit ezek a bodèsok muvelnek az àrakkal, azt csak lopàsnak lehet nevezni, ès ha olcsobban adnàk a làngost, akkor tobb fogyasztò venne, igymeg mit èr nekik eladni 5 db làngost? egèsznap, hogy ott ulnek ès nèznek mint egy vetmalac?
csip-csop
@Dr. Felipe: mikor legelosszor volt a verseny nemtudom pontosan melyik èvben, màr akkor is a jegyek a F1-re tobbekerult, mit egy magyar àtlag fizetèse, a kulfoldi aki elmegy megnèzni az minimum arànyba van, a magyarok tobben mennek megnèzni, mert otthon vannak ès termèszetesen, hogy az o zsebukhoz kène mèrni az àrakat ès a jegyek àràt
csip-csop
@szandokan: az ilyen menut egyemeg az aki kitalàlta
csip-csop
@Szvetlana: ha iszonyu a bèrlet dij, ne menjenek oda, maradjanak ahol eddig àrultàk ezek a csalok (zsivànyok)
csip-csop
@orogordog: azèrt fotozott, hogy megmutassàk, hogy hogy tudnak lopni a bodèsok ilyen mizèria idoben.
csip-csop
@orogordog: ha nem a magyar pènztàrcàjàhoz kalibràltàk, akkor nem kell ilyen dràga sportott rendezni, mert aki elmegy az legtobbje magayr, ès nem kulfoldi.
m.macskosz
@Szvetlana: Vak tyúk is talál szemet alapon elcsíptem egy akciót egy budapesti piacon:
699Ft/24 tekercs. (Igaz, hogy némileg kisebb az átmérője, mint a szokásos, de ha a másfél
szeresével számolom, akkor is 44,- Ft.)
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 22:36 he-he-he
Tudod, aki SOKAT dolgozik a KEVÉS pénzért,
az megtanulja, hogyan kell nézni az árakat! :)
Én soha nem azt figyelem, hogy 40-50-70%-os akció,
hanem azt, hogy mennyi is az egységára!
Sok rutintalan megörül a 450 grammos akciós csomagnak, milyen olcsó,
arra már nem figyel, hogy ugyanezért másutt egy kilót vehetne.
1magyar
Olyan magas árakat szabnak a vállalkozóknak helyenként,hogy még így is veszteséggel zárnak.
Egyik rokonom egyszer volt ott sültekkel de soha többé.
A másik meg aki 20 ezer ft-ot ad jegyért annak nem gond ez a kis kaja ár!
kamazuka
Míg költségvetésből nyegle stone zsebét tömjük,elfelejtettünk résztvenni egy fontos eseményen.Halfesztiválnak hívják.
A világ országainak csaknem a fele kéviseltette magát,mi nem.
Vajon miért?
verőce21
Én sem adtam volna ott olcsóbban a lángost, benne van annyiban, ha minden adót, helypénzt és költséget beszámítunk. Ha megmarad az alapanyag másnap a piacon el lehet adni olcsóbban is.
A Hungaroring körül jobban ellenőrzik az árusokat. A fotósok egy része lehet, hogy NAV-os ellenőr is volt egyben.
Jankó123
@szandokan: tegnap, 22:34

"Ha azt nézem, hogy Egerben például 1000 ft volt két kisüveges ásványvíz, vagy fanta"

-Amióta kiléptél a Cukorsüveg-hegy árnyékából, hetente ezen rugózol!
Kicsinyes vagy bizonyos dolgokban! Nem?
aloe
Már bocsánat! Szerintem semmilyen áron nem lehet felháborodni, mert semmi értelme. Egyrészt, senkit nem kényszerítettek hogy bármit is megvegyen. ott voltam , kattogtak a navos pénztárgépek, és szépen csordogált a bevétel a vállalkozó,és az állam zsebébe. Az emberek önként dalolva sorban álltak azért a vacak lángosért. Lelkük rajta. Kicsiben ez olyan mint a devizahitelek felvétele, itt sem kényszerítettek senkit hogy lángost zabáljon 2000-ért. Meggyőződésem,ha senki nem vett volna az első félórában ennyiért, akkor a következő órában , olcsóbb, és mindég olcsóbb lett volna . tipikus veréb-losz@r elmélet . ----------ameddig van veréb, lesz lósz@r is.----------------
Cicamama55
@szandokan: Hortobágyi Hídivásárban ismerkedtem meg a babos káposzta nevű étellel, melyet azóta is gyakran főzünk idehaza! Arra is emlékszem, hogy 2 évvel ezelőtt 2.000Ft volt egy adag belőle ott a helyszínen, de abból ketten is jól laktunk! Nem mindenhol vannak azért ennyire elrugaszkodott árak, mint az autóversenyen. Belegondol az ember, itthon 50Ft-ból ki lehet egy lángost hozni, bő sajttal, tejföllel legyen 100-120Ft
szaboria1
@karma1: A kereskedők annyiban hibásak, hogy ők indították el a magas helypénzeket, mert régen ugye számlát sem adtak így volt pénzük magasabb helypénzt ígérgetni. Az önkormányzat is rájött nagy pénzt kaszálhatnak a 3 napos helyárakkal. A 2000.-ft/db lángos már kiveri a biztosítékot. Ezt úgy lehetne ellenőrizni, hogy az önkormányzat pályázatát meg kellene nézni a helypénzeknek alakulását. Reálisak e ezek az árak.mert azért ne feledjük a vállalkozó nagykereskedelmi áron szerzi be az alapanyagokat.
nehogymá
@szaboria1: idén volt szerencsém,ha nem is nyaralni,de családlátogatás cimén a nagy angol nyarat élvezni. jó,nem a riviéra,de tengert még sose láttunk.(a gyerekeim még a balatont se)vonattal utaztunk great yarmouthra.oda vissza kb 7o km. 4 font /személyenként a retur jegy. felpakoltunk rendesen,mivel itthon szocializálodtam,ugy gondoltam az árak a távolsággal forditottan arányosan emelkednek a tengerpart felé.hát nem.pedig az angol szezon kurtább mint az itthoni. ott is nyáron akarják megkeresni a télire valót. 10 fontért 2 nagy fish chips 2 dobozos akármivel. a legdrágább étteremben se volt drágább 7 fontnál.(1o alatt ebédelhetsz)iszonyat sok ember ,a wc ingyen .és tiszta volt... a bazár sor olcsóbb volt mint a város ahonnan elindultunk. nem is értettem. csak néztem a csoró magyar szememmel,mert nem ehhez vagyok szokva. amugy rohadt melegem volt ,pedig alig volt 2o fok. ez mondjuk olyan proliknak való harsány "vigalmi"hely. szóval jól éreztem magam. kérdés,hogy csinálják?
tivoli
Aki sokallja, ne vegye. Akinek nem fussa, ne menjen oda. A banzájt nem nektek rendezték minimálbért keresők és közmunkások.
Az F1 a leggazdagabbak sportja, csillagászati összegek forognak benne. Akik mondjuk helikopterral érkeztek a futamra, nem fognak lángoson, gyroson spórolni.
Erre nem gondoltatok?
ipan54
Szerintem , aki elmegy ,hogy élőben nézze a versenyt, az nem fog éppen ettől a lángosártól a falnak menni , ab. ovó vigyen hazulról szenyót ! no , igy gondolom én . Amikor külföldön utközben megállunk , még sosem számoltam át , hogy a gyerekeimnek megvegyem e az éppen kért jégkrémet, vagy szenyót , merthát belekalkuláljuk eleve a költségekbe . Amennyiben meg nem tellik rá, maradunk a közeli folyónk mellett nyaralni ! ennyi !
tivoli
@ipan54: ma, 09:37
Szerintem is aki odamegy élőben nézni, pláne külföldről, annak nem számít a lángos ár, az akár az egész bódét megveszi mellényzsebből.
Az a cikk megint csak a csóró népség hergelésére lett feldobva.
mariaberta
Aki itt bármi kaját vagy italt, üdítőt vett, annak nincs ki a négy kereke, vagy annyit is ér, mint Lázár et, akinek a pénz nem számít.
Egyébként pedig nagy disznóság ennyire kihasználni a népséget. Persze valószínű, hogy akinek van elegendő pénze a belépőjegyre, annak van a különleges lángosra is.
Csak tudnám, miből készítik! Ennyiért esetleg beszállnék az üzletbe. Zuschlag is ott volt???
karma1
@nehogymá: Senkit nem akarnak megvagni, az adozas vilagos, nem riogatjak oket a NAV titkos vasarloi neger nagymamanak oltozve, es a helyekert nem kernek csillagaszati arakat. Ja, es szinte csak HELYI beszallitokkal dolgoznak, igaz, ezek a beszallitok nincsenek megnyomoritva mindenfele adokkal, eloirasokkal, ez igy megy nyugaton...

Orulj, hogy lathattal mast is, int egy "duborgo" Magyarorszagot...:p))
karma1
@tivoli: Ide figyelj, nagy mellenyu! Lesz@rom, hogy milyen komoly sport a Forma1-es autoversenyzes, ha annyira az elit sportja, akkor miert alakitottak ki ennyi nezohelyet, miert talaltak ki az egesz futamot, amikor annak a par milliomosnak eleg lett volna egy paholy, es annyi!

Azert a motorsport arrol szol, hogy a forgalomban levo automarkakat minel jobban nepszerusitsek, hogy aztan minel tobbet el tudjanak belole eladni.

Abban van csak igazad, hogy aki kifizeti szo nelkul a borsos helyarat, ne sirankozzon a buferol...
Dr. Felipe
@csip-csop: Ha rárohadt volna az eladóra a lángos akkor nyilván hogy csökkenti az eladási árat.
Aki meg nem tudja megfizetni az készítsen otthon lángost és vigye magával. Lehet hogy még finomabb is a hazai.
bretagne
Az is megérdemli, aki ott eszik és iszik!
tivoli
@karma1: ma, 11:48
Lehet, hogy nagy mellényű vagyok? Inkább tárgyilagos. Rengeteg milliomos van a világon annak ellenére, hogy te egyet sem ismersz. S te akármit szarsz is le, attól még nem fognak meghívni egy VIP páholyba. Ott egyed a lángosod, ahol neked megfizethető.
"Azert a motorsport arrol szol, hogy a forgalomban levo automarkakat minel jobban nepszerusitsek, hogy aztan minel tobbet el tudjanak belole eladni."
Az Forma1-es autók nem eladók.
1magyar
Legalább 6-7 ezerért kellett volna ennek a nagy mellényű bandának adni!
szaboria1
@nehogymá: Mert nekik nincs még 20 fajta adónem, mint nálunk.
Katona Béla
@nehogymá: Tudod te mennyi egy font? Több mint 400 Ft! A jó kurva lófaszt való csóró prolinak négyezrekért ebédelni, mikor a többség kétezer forintért meggebed neked a munkában! Meg még csipszeket zabálgatsz...
szandokan
@Jankó123: Lehet, már ha a napi kb. 15 ezer ft kicsinyesnek számít a gyerekek szomjúságának csillapítására.
szandokan
@bretagne: Persze, hogy megérdemli, elvégre nem mindenki annyitisér kategória...:-)
csa-csa
@1magyar: .." aki 20 ezer ft-ot ad jegyért annak nem gond ez a kis kaja ár! "
na példul!!
m.macskosz
@Katona Béla: Nagyon ostoba a hozzászólásod!
nehogymá arra utalt, hogy Angliában meglepően olcsón jutott ételhez, még étteremben is!
Nem azt mondta, hogy olcsó volt az ő pénztárcájához képest, hanem azt, hogy olcsóbb,
mint amire számított!
A GBP az MNB mai napi árfolyama szerint nem több, hanem kevesebb, mint 400,-Ft, de ez részletkérdés. Az azonban nem részletkérdés, hogy az angol ötször-hatszor annyit keres,
mint egy magyar, ehhez képest fele annyit fizet egy étteremben, mint egy magyar!
Szóval, kár volt ilyen moslék stílusban reagálni, előbb fel kellett volna fogni agyilag, mit is írt a komment társ!
Katona Béla
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
@Katona Béla: Moderáld magad, itt ez a stílus nem dívik.
Ajánlom figyelmedbe a MODERÁLÁSI ELVEKET!
Ja, meg a Hypot, szájöblítésre.
Katona Béla
Te pedig ne kötekedj ! Nem igaz, hogy nekem kell mindent megoldani. A kutyát nem érdekli, hogy ki mennyiért zabált. S most visszatérek szubsztanciámhoz és Beethoven szimfóniákat fogok hallgatni , úgyhogy ne zavarj meg többször.
szandokan
@bretagne: Min kaptunk össze egyszer régen? Tényleg nem emlékszem már rá. Attól, hogy én Fidesz párti vagyok, még nem kellene rám ennyire neheztelned. Nem lehetne békepipa?
m.macskosz
@Katona Béla: Az élő példa vagy rá, hogy a kannás bor pusztítja az agysejteket.
Grafix69
389 az több mint négyszáz a 24000 milliárd meg kevesebb mint a 19000 milliárd van ilyen.
Katona Béla
Most megnevettettél. Ez a javadra válik.
Jankó123
@Katona Béla: ma, 19:30
Amennyiben idegesíti a vitatkozás, gondolja át nyugodtan, hogy ki "kényszerítette" Önt ide és annál legyenszives reklamálni!
Katona Béla
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
@Katona Béla: Én a MNB árfolyamát linkeltem be neked, te unintelligens!
Kit érdekel a többi, ez a mérvadó, nem a Böhömekustányi Retyetye Bankfiók!
A Hypo még mindig nincs meg?!
Katona Béla
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szaboria1
@m.macskosz: Megint jött egy emberke akinek a kultúrája kicsapja a bitrosítékot.
szandokan
@Katona Béla: Látod, ebben nagyon igazad van, Béla bátyám! :-)
szandokan
@Katona Béla: Mármint hogy ide minden hülye beírhat.
m.macskosz
@szaboria1: Régi motoros, csak új néven. :)
Innentől bojkottálni kell a szerencsétlent,
nehogy teljesen bevaduljon és kárt tegyen magában! :)
Grafix69
@Katona Béla: pénzváltóké nincs annyi amúgy meg tényleg egy bunkó vagy remélem annyira paraszt vagy ,hogy szédülsz a betonon:))))))))))
Grafix69
@Grafix69: Ja még annyit itt meg 324 Ft 1 Euró de kit érdekel :)))) A font meg szerintem 412 -kb
szaboria1
@Katona Béla: Ezek szerint a kenyeret is így kéred otthon mint ahogy a mondatodat elkezded. Szép szavakra ezek szerint nem tanítottak..Ne itt éld ki magad inkább akkor olvas egy szép regényt..
csip-csop
@kamazuka: mert nekunk nincs halunk a tengerbe, csak az a Ponty hal, amit nem èrtèkelnek legtobb kulfoldi orszàgba, mert nem szeretikès nemlehet mit kezdeni vele, olyan szàlkàs, hogy mire kiszàlkàzza az ember, addigra èhen hal.
JAJMÁR
@Katona Béla: 19:45 Megértelek, mindig nem sikerülhet, de nekünk mi közünk hozzá? Próbálkozz... egyszer csak összejön :)


Pocsék a stílusod.
szandokan
@m.macskosz: @Grafix69: @JAJMÁR: Látom, nem vettétek, hogy én is rá gondoltam. Mindegy...
JAJMÁR
@szandokan: 21:56 Dehogynem, hiszen ki másra? Olvastam mindet, csak úgy gondoltam, hogy fér még rá... azon a téren is :)
szandokan
@JAJMÁR: Én csak azt nem értem, ennek mi értelme van? Lehet vitatkozni, egyet nem érteni, de a vulgaritás az mire jó? Habár az utóbbi időben az ellentétes vélemények miatt sokszor van feszültség, de azért idáig nem szokott elfajulni.
JAJMÁR
@szandokan: 22:05 Lehet, hogy ő egy lángosos :) Ki tudja, miért haragszik ennyire?
Ismeretlen embereket sértegetni csúnya dolog. (Ismerőst is :) )
Az a jó vita, ha "feszültség" van,egyébként unalmas lenne, de harag az nincs. Ugye, nincs?
szandokan
@JAJMÁR: Én itt csak egy emberrel vagyok olyan viszonyban, hogy nem is tudom...Másokkal semmi bajom, és bármily meglepő, azért ragadtam le itt ennyire, mert még ez a legcizelláltabb oldal. Nézd csak meg a 444.hu - t, nem sokáig bírtam, pedig kemény kötésű vagyok...:-)
dzurinda
@szandokan: Nem értem, mi baj a 444-el, egy hírportál, mint a többi, ráadásul a kommentelés lehetőségével, ami nem mindenhol van meg.
karma1
@tivoli: Okostojas! En nem a F1-es autok eladasarol beszeltem, hanem a versenyzo MARKAK, autoMARKAK eladasarol... Ugye, nem Trabantok szaguldoznak arrafele, hanem egy picit dragabb autok, amihez meg egy tobbszoros milliomosnak is kedvet kell csinalni.

Milliomost meg ismerek eleget, tatanad a szad, ha tudnad, mennyit!
karma1
@szandokan: ma 20.00-ra: Tizszeres lajk neked! Ez telitalalat volt!...:o)))
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 21:56
De igen, vettem, csak mostanában sok lájkot kaptál,
nem akarom, hogy elbízd magad! :) :)) :)))
bretagne
@szandokan: Normálisan én bárkivel tudok beszélgetni, pártállástól függetlenül!!!
nehogymá
nem értem az indulatot,az arányokat próbáltam megmutatni,de nem ment át. pld 2o km re van egy strand. jó is tiszta is,de nagyon drága.ezért mindig hazafelé a kijárattal szembeni cukrászdából kapnak fagyit a fiuk,mert fele annyi és tényleg nagyon finom. egyébként azt mondták nekem a rokonok kinn,hogy ne foglakozzak a forint font árfolyam számolgatással,mert értelmetlen. egyébként max a vételi árfolyam lehet érdekes ,mert amikor hazalátogatnak akkor az angol számlájukról használják a pénzt,amit még (eddig)sose váltottak 400 ért .
tivoli
@karma1: tegnap, 23:38
Mind elfér a lelátókon?
szandokan
@dzurinda: Ott jobb is volna, ha nem lehetne kommentelni. A szerkesztők fejét sem volt szerencsés kirakni szerintem:-) Mindegy, elég durva stílusban megy ott a kommentelés, olyan "fészbúk" szinten.
szandokan
@bretagne: Oké, akkor kezdjük tiszta lappal. Ha valóban megsértettelek valamikor minden ok nélkül, akkor itt és most, mindenki előtt elnézésedet kérem.
dzurinda
@szandokan: A trágárságokat kimoderálják, és van nagyon sok normális komment. Én szeretem azt, ha valahol lehet kommentelni.
bretagne
@szandokan: Már nem emlékszem, mi volt a "konfliktusunk" oka. De szívesen elfelejtem.
Képzeletben kezet nyújtok Neked!
szandokan
@dzurinda: Tévedsz, nem moderálják ki, ellenben én már nem tudok oda írni, ma megpróbáltam. Soha nem trágárkodtam, hasonlóképpen írtam, mint itt. Egy bűnöm lehetett, hogy egy tipikus ellenzéki oldalon Fideszes mertem lenni.
Szvetlana
@soljanka: Mégiscsak jó a magyar lángos. összehozza még a Novák ikreket is( MIlka reklám)
Szandokán a lángos okán baráti társaságra talált:))
m.macskosz
@Szvetlana: Gratulálok, a Tied a századik komment ennél a cikknél!
m.macskosz
@Szvetlana: Megdumáltál, legyen a Tied! Mindegyik, ha akarod. :)
Jankó123
@Szvetlana: ma, 19:51
A Tibi bácsi dobott neked pontos labdát?
:-)))
ila51
apropó , lángos...most vasárnap kint voltam a budaőrsi zsibin , na ott a bodegában sütöttek olyan finom lángost , 300 forintosat , csak jót írhatok róla :)
tivoli
@Szvetlana: ma, 19:23
tapasztalatot. :-))
szandokan
@Szvetlana: Minek haragban lenni bárkivel is?
Szvetlana
@szandokan: hát ezt mondom én is már mióta:)) ha nem értünk egyet, úgyis megírjuk egymásnak nem? Legfeljebb nem beszélünk 2 napig:))
dzurinda
@szandokan: Ezt most nem hiszem el, ne is haragudj. Biztos vagyok benne, hogy nem ezért nem tudsz írni, ugyanis rengeteg Fideszes kommentelő van a 444-en, akik folyamatosan tudják elmondani a véleményüket.

Egyébként meg nagyon is kimoderálják, trágárkodással nem találkoztam még ott.
dzurinda
@dzurinda: Javítva: folyamatosan el tudják mondani a véleményüket.
szandokan
@dzurinda: Nem találkoztál még ott trágárkodással? A disqus oldaláról beszélünk mind a ketten?
dzurinda
@szandokan: De találkoztam, de utólag kimoderálták. Volt, hogy megnéztem egy cikket egy adott napon, aztán másnap is, és a trágár hozzászólás ki volt moderálva. Valószínűsítem, hogy utólagos a moderálás, ezért egy darabig fent van a trágárkodás, aztán nincs. A 444.hu oldalról beszélek egyébként.
csa-csa
@soljanka: néha belefér egy "bocsi" nap is.
javaslok kézhez egy "bocsikártyát" tudjátok! mint a Denisz a komiszban.
az csak egy katt.
kamazuka
@csip-csop: Különös.Tibet is részt vett ezen a gasztronómiai eseményen.:-)
csip-csop
@kamazuka: mièrt a Tibetiek is tudnak làngost sutni?
kamazuka
Azt nem tudom,de hogy az andokban lehet lámát látni,Tibetben is megerősítik!
orogordog
@aloe: Deviza hitelt ezzel hasonlítod, akkor a lángos 2000ft helyett 4000ft mire megsül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.