A NAV napokban közzétett adatai szerint visszaesett a dohány kereskedelme, mert idén májusig mindössze 2,9 milliárd szál cigaretta fogyott Magyarországon. Az egészségügy szempontjából óriási eredménynek számítana ez az adat, ha nem árnyalná erős gyanú az ilyen mértékű piaci keresletcsökkenést. A hatóságok ugyan nem tudják bizonyítani, de a legális piac csökkenése mögött valószínűleg az illegálisan becsempészett, ellenőrizhetetlen származású és minőségű keleti dohányáru térnyerése áll. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ugyanazokban a "sufnikban" árulják, mint azelőtt is, csak akkor (egy részét) legálisan.
volvós
Ezt váltotta ki a Nemzeti Trafik megjelenése...
Várható volt, hogy több ezer kereskedöt kiraboltak, és
a csókosokat beültették...most ehetik a saját sz...at !!!
pityuka
Nem olyan régen még azt ugatták a médián keresztül, hogy lám egészségesebben él a magyar, kevesebbet dohányzik, kevesebb cigi fogy. Ha jól emlékszem a nemzetmegvezetőt ezért ki is tüntették az EU-ban. Akkor maradjunk ennyiben. Méghogy feketecigi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.