Magyarország az érpataki polgármester, bizonyos Orosz Mihály Zoltán országává válik. Gyorsan, de biztosan. A kacagányos fél idióta napról napra feljebb hág a politikai befolyáshoz vezető meredek grádicson. Már nem elégszik meg a hazaival és Budapestre jár fel buzizni, vagy ha úri kedve úgy kívánja, lehívja a sajtót Érpatakra, hogy kioktassa a nemzetközi-, mindenek előtt a közel-keleti helyzetről, és úgy általában a világ nagy dolgairól, az emberiség erkölcsi dilemmáiról, na és persze a sajtó igazi szerepéről, miközben piramidális marhaságait és fasisztoid eszméit már franchise-rendszerben terjeszti az országban.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Talpalás vagy talpnyalás? Az ellenzék (Bajnai, Bokros kivételével) felkapaszkodott az orbáni szekérre és mint a hiénák kapják el a lehulló morzsákat miközben színpadiasan előadják a az "ellenzéki" nagyjelenetet. 3/3 mellett már bármit meg lehet tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.