Nem az emberi erőforrások miniszterének kell magyarázkodnia romaügyben, hanem annak a baloldalnak, amelynek kormányzása idején romákat gyilkoltak Magyarországon – olvasható a Fidesz közleményében, amelyet annak kapcsán adtak ki, hogy Kunhalmi Ágnes lemondásra szólította fel Balog Zoltánt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Kérdés ki uszította (és uszítja) fel a tömeget a romák ellen?

A 20. századi történelmen az sem változtatna utólag, bármit is tett vagy nem tett a baloldal 60-70 évvel később.
Vasárnapiiskolás
Tett valaki valamit amikor magyarokat gyilkoltak/nak???
Cicamama55
Nem mások tüntetik fel Balog Zoltánt rossz színben, saját magáról állított ki ilyen lesújtó bizonyítványt, amikor a történelmet meghazudtolva nyilatkozott isten, s ember előtt...Gabriella feltette a választási karcos lemezét újra!
lópicigáspár
Ez jó!! Az ultrajobb irtja az integrálódni vágyókat, aztán a baloldal fejéhez verik, hogy miért nem akadályozza meg! De, ha netán megakadályoztak is valamit, azt utólag, visszamenőlegesen törvénytelennek nyilvánítják és meghurcolják a rendfenntartókat! Gratulálok! :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.