Moszkva azzal fenyegetőzik, hogy korlátozza a BBC brit közszolgálati adó orosz nyelvű honlapjához való hozzáférést, miután az megtagadta egy szibériai kormányellenes aktivistával készített interjú eltávolítását az oldalról. Az aktivista, Artyom Loszkutov képzőművész azzal haragította magára az orosz hatóságokat, hogy a szibériai Novoszibirszk városában "Ne etessük tovább Moszkvát! " jelmondattal olyan politikai gyűlést hirdetett meg, amely az olajban gazdag szibériai térség nagyobb politikai, gazdasági önállóságáért szállt síkra.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
na most kíváncsi vagyok a viktorék véleményére... mert ugye ha az oroszok a példák, akkor mi is elítélhetjük emiatt az erdélyiek ilyen irányú törekvéseit...
vagy azokat nem?
pbalage
@bundi: biztos én vagyok a hülye, de nem értem a hasonlatodat.
bundi
@pbalage: nem, nem vagy hülye...kicsit nyakatekerten kezdtem...
cak az zavart a cikkben, hogy a kedves vezér az oroszokat jelölte ki követendő példaként, vagy a kínaiakat...ahol épp az újgurokat irtják az autonómia törekvésük miat, de a cikk is épp erről szól, csak az oroszoknál...
"Az aktivista, Artyom Loszkutov képzőművész azzal haragította magára az orosz hatóságokat, hogy a szibériai Novoszibirszk városában "Ne etessük tovább Moszkvát!" jelmondattal olyan politikai gyűlést hirdetett meg, amely az olajban gazdag szibériai térség nagyobb politikai, gazdasági önállóságáért szállt síkra"
és ezt tette tusványoson, ahol egyrészt erdély autonómiája a kedvenc beszédtéma...
csak ennyit akartam mondani ezzel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.