A felcsúti polgármester cégének vállalkozásán halt meg tavaly egy munkás, mert ráömlött a munkagödör egy csatornázáskor - tudta meg az RTL Klub.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt se tudtuk volna meg, ha az RTL nem foglalkozott volna vele !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
Akkor ez már önálló tényfeltárás az RTL részéről,
nem csak mások híreinek ismertetése.
Hajrá RTL!
szaboria1
Így kehet gazdagodni a pályázaton nyer a Mészáros kft érteni nem ért a csatornázáshoz ezért alvállalkozónak adja a munkát. Most egymásra mutogatnak. Kérdés az alvállalkozó is vajon szakképesítéssel rendelkezik e egyáltalán?
Itt nálunk most csatornáznak roham tempóban 3 egymás mellet településen nagy a fejetlenség.
nyanya001
@szaboria1: Tudod, sz@rnak, bajnak nincs gazdája !
nezelodo
Nem tudom,. hogy akkora buzgalommal vizsgálódtak-e a szakhatóságok a Mészáros féle munkahelyi halálos baleset körül, mint amikor a barátom vihar által megrongált házának tetejét hozták rendbe a sógorok, testvérek barátok, és rajtuk ütött a szakhatóság a tb-nél be nem jelentett feketemunkások miatt. Mellesleg a tulaj infarktust kapott a káresemény utáni héten, és kórházban ápolták, azért nem volt a javításkor a tetőn. Ja és ez a "tb csalás" azért nagyobb port vert fel, mint annak a Mészáros emberének a halálos balesete.
Desischado
Ez is le lesz síbolva, majd meglátjátok! És én drukkolok az RTL-nek, hajrá, csak így tovább, derüljön fény egyre több mocsokságukra!
human
Ezt is úgy fogják kivizsgálni, mint Orbán vejének traktorának a falopási ügyét. Ott is ugye tanúk, fényképek, vallomások vannak, de nem találják a bűnöst. A NAV sem tudja már hova fordítsa a fejét, ha fideszes vagyonosodásról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.