A felcsúti polgármester cégének vállalkozásán halt meg tavaly egy munkás, mert ráömlött a munkagödör egy csatornázáskor - tudta meg az RTL Klub.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt se tudtuk volna meg, ha az RTL nem foglalkozott volna vele !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ezt se tudtuk volna meg, ha az RTL nem foglalkozott volna vele !
Pisti271
Akkor ez már önálló tényfeltárás az RTL részéről,
nem csak mások híreinek ismertetése.
Hajrá RTL!
szaboria1
Így kehet gazdagodni a pályázaton nyer a Mészáros kft érteni nem ért a csatornázáshoz ezért alvállalkozónak adja a munkát. Most egymásra mutogatnak. Kérdés az alvállalkozó is vajon szakképesítéssel rendelkezik e egyáltalán?
Itt nálunk most csatornáznak roham tempóban 3 egymás mellet településen nagy a fejetlenség.
nyanya001
@szaboria1: Tudod, sz@rnak, bajnak nincs gazdája !
nezelodo
Nem tudom,. hogy akkora buzgalommal vizsgálódtak-e a szakhatóságok a Mészáros féle munkahelyi halálos baleset körül, mint amikor a barátom vihar által megrongált házának tetejét hozták rendbe a sógorok, testvérek barátok, és rajtuk ütött a szakhatóság a tb-nél be nem jelentett feketemunkások miatt. Mellesleg a tulaj infarktust kapott a káresemény utáni héten, és kórházban ápolták, azért nem volt a javításkor a tetőn. Ja és ez a "tb csalás" azért nagyobb port vert fel, mint annak a Mészáros emberének a halálos balesete.
Desischado
Ez is le lesz síbolva, majd meglátjátok! És én drukkolok az RTL-nek, hajrá, csak így tovább, derüljön fény egyre több mocsokságukra!
human
Ezt is úgy fogják kivizsgálni, mint Orbán vejének traktorának a falopási ügyét. Ott is ugye tanúk, fényképek, vallomások vannak, de nem találják a bűnöst. A NAV sem tudja már hova fordítsa a fejét, ha fideszes vagyonosodásról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.