Meglepően alacsony pontszámmal is lehetett trafikot nyerni tavaly, még az V. kerületben is, ahol tolongtak a dohányboltokért a pályázók – írta a hvg.hu.

Krskó Tibor, Csetényi Csaba és testvére, Csetényi Zsuzsanna a 14 kiírtból tízre pályázott, és csak egy próbálkozásuk bukott el a belvárosban.

Rogán szomszédjának kedvezett a szerencse a trafikpályázatokon

A lap azt írja, Rogán Antal társasházi szomszédjának, aki egyébként korábban is üzemeltetett dohányboltot, és testvérének értékelőlapjába bele is nyúltak a fejlesztési minisztériumban, és feljebb nyomták a pontszámukat. Adminisztrációs hibát említ a jegyzőkönyv.

Csetényiéket az mentette meg, hogy hogy az üzleti tervüket nagyra értékelték a pályázatok elbírálói. A bírálók a rengeteg pályázat között még arra is odafigyeltek, hogy miután kinyomtatták az  értékelőlapokat, megnézték, biztosan minden pontszám megfelelően szerepel-e. Jó, hogy rápillantottak még egyszer, mert kiderült, hogy valami nem stimmel. Az üzleti tervekre, mint az a hvg.hu által lefényképezett jegyzőkönyvben is olvasható, „vélhetően adminisztrációs hiba folytán" kisebb pontszámot nyomtattak ki, mint amit az értékelés során ténylegesen meghatároztak. Ezért utólag helyesbítették a dolgot, magasabb pontszámot írtak be, és felvették ezt a jegyzőkönyvbe is.

Megkérdezték a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot, és a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-t is, hogy milyen adminisztrációs hibáról volt szó, és hány esetben fordult elő ilyen eset. Azt a választ kapták, hogy a hiba az adatrögzítés során történt, és a helyes eredmények érdekében a téves adatokat az észlelést követően a jogszabályoknak megfelelő módon, jegyzőkönyv felvétele mellett javították. Arra, hogy hány esetben történt ilyen lényegében azt válaszolták, hogy a több mint 15 ezer dokumentumból keressék ki.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Meglepően alacsony pontszámmal, és legfőképp hozzá nem értők
nyerték a legtöbb pályázatot !
Ez - is - jellemzi a Fideszt !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Bennünket rossz helyre dobott le a gólya... Rogán szomszédjába kellett volna...
nyanya001
Meglepően alacsony pontszámmal, és legfőképp hozzá nem értők
nyerték a legtöbb pályázatot !
Ez - is - jellemzi a Fideszt !
volvós
..." Arra, hogy hány esetben történt ilyen lényegében azt válaszolták, hogy a több mint 15 ezer dokumentumból keressék ki. "...

Flegma, primitiv bunkó tetves majmok !!!

" Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot, és a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-t "
Meine Ehre heisst Treue
Az mentette meg őket, hogy rogán ismerősei. Ebben sincs semmi új...
F_Viktor
A cím helyesen:
"Rogán szomszédjának IS kedvezett a szerencse a trafikpályázatokon"
+ a többi 3-4 ezer fityesz-közeli véglénynek (trafikvadász szerint jelenleg 5 066 dohánybolt van az országban).
coyote3
Igazmondó KISZ /komcsi ivadék/ titkár, aki vagyonosodási vizsgálatot kért maga ellen az "elfelejtett" nagyságú lakása és annak rezsije miatt? Normális országban az ilyen már rég börtönkaját enne...
joopapa
Nekem meg csak ilyen csóri szomszédaim vannak, se egy miniszter se egy államtitkár se egy polgi :-(( Mondjuk nekem nem kéne trafik se föld, nyomják a lóvét oszt jó napot :-))))
libelle
@Levendula: Na lehet, hogy nem lenne az olyan jó. Ott jogaid nem lennének mint szomszéd!
F_Viktor
@coyote3: Írod:
"...aki vagyonosodási vizsgálatot kért maga ellen..."

Állítja ő, maga a nagy Rogán...
Áprilisban, 4 nappal a választások előtt...
Azóta viszont nem akaródzik neki erről újabb infókat, nyilatkozatokat adni (a NAV is lapít az ügyben!), vagyis csak a választásokat befolyásolandó (megnyugtatni a 2 millió fityesz trollt) bejelentés volt tőle.
mate03
@F_Viktor: Az hogy Rogán Tonó,még szabadlábon van,csak ebben az országban,fordulhat elő!
dömdödöm
Az nem elég szerintem egy ilyen horderejű pályázatelbírálásnál hogy adminisztrációs hiba miatti pontszám változtatást eszközöltek . Írásos indoklás szükséges ilyen esetben
miért annyi amennyire felnyomták a versenytársakhoz képest :-(
Desischado
Újabb bizonyíték a mutyira, de sajnos, ebben az országban büntetés nélkül lehet ezt csinálni! De meddig még?!
eberti
Lehet plakátolni: Akar Rogán szomszédja lenni?
human
Emberek! Hangfelvétel készült róla hogy zajlott a trafikok szétosztása. Egy fideszes szivárogtatta ki. És nem történt semmi. Akkor ezek után milyen csoda történhet még?
coyote3
@F_Viktor: Némi iróniával erre céloztam volna :))))
qxy
Szerintem nincs itt semmi baj. a törvény alkotókat kellene ki rúgni ! és börtönbe zárni vagy 25 évre! mert ha ők engedik, akkor ez bizony törvényes és hülye az aki nem használja ki az adott lehetőségeket. De azért ki cseszni egy egész országgal, , , ,
F_Viktor
@qxy: Annyi a probléma, hogy a fityeszes 2/3 szavazógép hozza a többi fityeszesnek és haverjaiknak ízlésének megfelelő törvényeket. Ebben az esetben sem kiskapu keresésről beszélünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.