Bűncselekményt gyanít az Együtt-PM Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi alpolgármester lakásvásárlása körül. Az Origo tárta fel, hogy az alpolgármester által megvásárolt önkormányzati lakást az amúgy is kedvezményes értékesítés előtt "leakciózták", így 19 millió forintért jutott a 40-45 milliót érő ingatlanhoz. Egyre több jel utal arra, hogy Rogán Antal V. kerületi fideszes polgármester helyettese, egyben ősszel a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje lakásvásárlásával összefüggésben valaki bűncselekményt követett el az önkormányzatnál – állítja az Együtt-PM. A szövetség társelnöke feljelentést is tesz emiatt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Így kell ezt csinálni fidess fijjuk. Vastag a bőr a pofátokon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Mi van az V. kerületben ? A rogány tonyonak is lakás vételi láza van, annyira megfertőzte azt se tudta hány lakása ingatlana van, és a hülye most még a helyettesét is megfertőzte! Azért ahhoz már pofa kell, hogy egy 40-45 milliót érő ingatlant 19 millióért adjanak el egy havernak!
Csizmás Kond
...most akkor ez nem olyan rutinos feljelentgetés...?
human
@Vasárnapiiskolás: Ez jó válasz. Se igen, se nem, de van benne egy kis fenyegetés is, hogy ilyet nem is lenne szabad kérdezni :)
Vasárnapiiskolás
@human: Természetesen az ügyészség nem tesz semmit/nem szeretik a közmunkát/ mert ...a kérdést már fenyegetésnek veszik!!!Tehát nem kérdezni,támadni! Egy fajtája az önmeggyilkolászásnak:-)))
volvós
@joopapa: csak a papiron volt annyi, hogy ne kelljen fizetni az adót...
Ezeknek a mocskoknak mindent szabad...
szöszmösz
@Horizont: Biztos van ellenzék, de " vétkesek közt cinkos , aki néma". Ez nem mai történet
miért hallgattak? Talán Nekik is löktek valami kis koncot? Undorító ez a közélet, egyre züllöttebbek és gátlástalanabbak , egyre mélyebbre taszítják a tömegeket is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.