Egyetemeken tartják, de végzettséget nem adó tanfolyam lesz a juhász-kurzus, ami Debrecenben és Szegeden már biztosan elindul most szeptembertől. A képzés felöleli a teljes juhológiát a birkamanikűrtől a támogatásért pályázásig, mégis inkább tapasztalt gazdálkodók jelentkeznek kezdők helyett, a fiatalokat ugyanis nem vonzza a juhászkarrier. Pedig egy gazdálkodó szerint a munka összetettebb, mint gondolnánk, de alig találni rá embert.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"A képzés felöleli a teljes juhológiát a birkamanikűrt" Na ezen konkrétan be ájultam :-))) Ja és tapasztalt gazdálkodókat várnak, azoknak mit akarnak tanítani ha csak azt nem hogyan kell kiszedni az emberek zsebéből 125 ezer forintot :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
Mennyi bírka van, hogy ennyi juhász kell?
Dr plágium
@hear: pont erre gondoltam :) eléggé kétértelmű a kép :)
hear
@Dr plágium: Mondjuk ha tud főzni akkor nem bánom.
dr. prédikátor
Vajon kik fognak oktatni?? netán a birkamenetesek???És annak aki már 30-40 éve juhász , sőt a felmenői is azok voltak ,nekik mit akarnak oktatni???
Dr plágium
@dr. prédikátor: a sósavas vénember lesz az oktató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.