Kikelt az Orbán-kormány politikája ellen Birgitta Ohlsson, a svéd kormány EU-ügyekért felelős minisztere. A magyar kormány Oroszországot tekinti politikai modellnek, a liberális demokrácia helyett az illiberális államot és munkaalapú társadalmat kezeli értékként, a jogvédőket és civil szervezeteket pedig akadálynak tartja és idegen érdekek kiszolgálóinak nevezi – írta Birgitta Ohlsson svéd EU-ügyekért felelős miniszter az Aftonbladet vitarovatában, amelyet a 444.hu szemlézett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ajjaj! Indul a szabadságharc! Mert mindenki a rezsicsökkentés ellen van! Ideje a békemenetet összetrombitálni! Lóra magyar! :))
joopapa
Na a tőről metszett turulban született piros pettyes se..ű fityesz szervilisek mint például bayer zsoca, bencsik andris, princz tomika már hegyezik a turul vérbe mártott tollaikat! Már megint bántsák a magyart a gaz "libsik"és ráadásul egy nő merészeli kikezdeni a tündér ország remekbe szabott kurmányát élén a vktorkával! Mert ugye tudjuk a fityeszesek hogyan gondolnak a nőkre, mint két lábon járó anyaméhre! Ja és ha szülnek 5-6 gyereket az férjük se bántja őket!
F_Viktor
Így már nagyon unalmas, hírértéke annak lenne, ki nem kritizálja Orbánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.