A Lánchíd járdáinak kiszélesítését tervezi a Budapesti Közlekedési Központ – értesült lapunk. Végleges döntés még nem született, de a műemléki tervtanács tiltakozása ellenére továbbra is napirenden van az ötlet.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Nem is értem miért nem bontják le az a "régi ósdi vackot" azt építenek újat, azt meg el lehetne nevezni orbán piktor hídnak :-))))) De most tényleg ebbe a kurmányban és Budapesti Közlekedési Központban mindenki hülye!!! Úgy érzem, Széchenyi István következő szavai most különösen aktuális: “Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakán, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen.”
soler
A Koronán meg szűkíteni akarnak hogy ne lötyögjön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.