„Szemben a bukott baloldali kispártokkal, amelyek mindent, ami csak mozgatható volt, kiárusítottak, a Fidesz-kormány a nemzeti vagyon védelméért és visszaszerzéséért dolgozik” – így reagált a nagyobbik kormánypárt csütörtökön az MSZP frakcióvezető-helyettesének nyilatkozatára az E. ON gáztározóinak megvásárlásával kapcsolatban.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Fidesz: Magyarország többé nem kiszolgáltatott" Mi az hogy nem kiszolgáltatott, dehogynem csak a saját kormánya kénye kedvének!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@joopapa: És melyik ár 1,5 szeresére? Mert ugye addig még sokszor lesz emelés , mert muszáj lesz. A Putyin hitelt meg vissza kell fizetni és jelen pillanatban nagyon szarul áll az ország és ez csak rosszabb lesz.
joopapa
@Mobil123: Aztat én nem tudhatom, sajnos nem én vagyok a Nostradamus :-))) De ha lesz ár emelés majd aztat is megmagyarázzák hogy a "mocskosgyarmatosítóeju" meg a "bukottbaloldalmegagyurcsánybajnai" tehet erről is, és a fanok meg elhiszik!
hetöndöe
Látszik is a forint árfolyamán ugye fidióta barmok!
nyanya001
Menjetek abba a vasporos 3,14... ba ! Oda !
Mobil123
@joopapa: Hát most csalódtam is benned hogy nem Te vagy Nostradamus:-)))
Na a fanok majd lenyelik mint kacsa a nokedlit!
Ahogy ezt a nem kiszolgáltatott szöveget is mert amit látod amit nem látsz velem együtt hogy egy sem fröcsög ennél a cikknél.
joopapa
@Mobil123:Bocsánatot is kérek, vagy ahogy az angol mondja ajem szori :-))) Na de majd ha egy jó ki Bajnai-s cikk jönne egyből jönne a libázás, Gyurcsánynál meg a szemkilövetés!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.