Ahol a volt SZDSZ és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció állít jelölteket, ott semmi jóra nem számíthatnak az emberek – írta a Fidesz kaposvári elnöke közleményében.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Olyan hírek szárnyalnak, hogy a fityeszes polgármesterek azzal riogatják a lakosságot, ha nem ők nyernek, hanem a baloldali jelölt, akkor a kormány minden támogatást megvon a településtől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Csizmás Kond: Attól hír, hogy szavahihető emberek mondták el, nem hazug, hibbant (értsd szolgalelkű - tegnap jobber politikus nevezett benneteket szervilisnek!) trolloktól hallottam.
F_Viktor
@patyuka: Nyertese vagyok az orbáni unortodoxiának, mégsem logó nyelvvel szaladgálóm körbe, várva mikor jutok közelebb alfeléhez.
Csizmás Kond
@F_Viktor: Ja, nem asszonybeszéd mert a feleséged mondta...így érthető.
F_Viktor
@Csizmás Kond: 1 órával ezelőtt írtad: "...csak azon csodálkozok, hogy nem tudsz tízpercig normálisan beszélgetni."

Igazából nem szívem csücske a veled való beszélgetés, soha nem vonzódtam a szellemi toprongyokhoz :-)
Viszont szüleim jó illemre neveltek, vagyis ha megszólítanak - még ha az illető hozzád hasonló szellemi színvonallal is rendelkezik -, akkor illik válaszolni.
Ezért tudatom veled, már nincs feleségem, "csak" egy párom.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...kétségeim vannak a értelmi normalításoddal is...te szólítasz le de mégsincs kedved beszélgetni...ez enyhén szólva is pszichikai eset.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Megértem, hogy sör-gőzős fejjel elfelejted, hogy ki kit szólított meg, majd ha kijózanodtál olvass vissza, tanulj belőle, bocsánatot nem kell kérned.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.