Ahol a volt SZDSZ és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció állít jelölteket, ott semmi jóra nem számíthatnak az emberek – írta a Fidesz kaposvári elnöke közleményében.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Olyan hírek szárnyalnak, hogy a fityeszes polgármesterek azzal riogatják a lakosságot, ha nem ők nyernek, hanem a baloldali jelölt, akkor a kormány minden támogatást megvon a településtől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Úgy látszik a rezsi a választási szlogen fidesznyikéknél!
joopapa
@bencemacska: Csak azért mert ezt az egyet tudják valamiféle pozitívumként felmutatni az emberek felé!De a világ boldogabbik felén nem rezsit csökkentenek hanem energia tudatosságra ösztönözik az embereket mert az az igazi rezsi csökkentés! Mert az a legolcsóbb energia amit nem használunk el!! Nálunk ahol élek a rendszerváltás óta jobbos polgi van, duplájára emelték a helyi adót, a legeladósodottabb városok rangsorában az élen állunk, nincsenek munkahelyek!
nyanya001
És a fidesznyikektől mit várhat az ember ?
He ?
Kösz nem kérek belőletek már bizonyítottatok mire számíthatunk
tolvajok bandája !
F_Viktor
Olyan hírek szárnyalnak, hogy a fityeszes polgármesterek azzal riogatják a lakosságot, ha nem ők nyernek, hanem a baloldali jelölt, akkor a kormány minden támogatást megvon a településtől.
nyanya001
@F_Viktor: Efelől kétségem sincs !
a maffia így működik !
bencemacska
@F_Viktor: Ez nem csak riogatás, hanem így is csinálták eddig is!
F_Viktor
@bencemacska: Nem tudom, én a napokban hallottam több helyről is.
tivoli
@joopapa: ma, 19:00
Teneked fizetnek ezekért a propaganda szövegekért?
F_Viktor
@joopapa: Írod:
"De a világ boldogabbik felén nem rezsit csökkentenek hanem..."

Európa azon felén, ahová szintén az orosz anyag érkezik, ott a kormányok nem rezsi rizsával adják át a fogyasztóiknak az oroszok 12-27 százalékos árkedvezményét, ott nem kormány-haverok zsebét tömik ezzel a kedvezménnyel.
F_Viktor
@joopapa: Lemaradt:
Bajnai is hozzád hasonlóan gondolkodik, ő a rezsicsökkentésre szánt pénzt a lakások energiatakarékosságára fordítaná.
joopapa
@tivoli: Nem fizetnek sajnos, nem úgy mint neked! De kicsi rigó nem muszáj nekem írogatnod a tököm kivan az ilyen fityeszes-jobbikos fanokal mint te vagy, menj az mno-ra ott vannak az elvbarátaid! Ha jobbikos vagy akkor meg a kuruc infóra! Szakadj le rólam! Ja és én ezeket magamtól írom nem a pártházból adják a számba mint neked
Csizmás Kond
@F_Viktor: Hír akkor lenne ha úgy hallod nem úgy költöd.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Hibáztam, oda kellett volna azt is írnom, hogy az infók nem hazug, hazugságban élő jobberektől származnak :-)
Csizmás Kond
@F_Viktor: Ja ...ha te mondod az nem hazugság...
F_Viktor
@Csizmás Kond: Tudom, neked hihetetlen, jobber körben elképzelhetetlen, de megnyugtatlak, vannak még emberek (Magyarországon is!), akik nem hazudozásokból élnek!
Csizmás Kond
@F_Viktor: Azt elhiszem, viszont téged naponta olvaslak...!...:)
F_Viktor
@Csizmás Kond: Lári-fári, de ha komolyan gondolod várom a konkrétumokat!
Csizmás Kond
@F_Viktor: Az a konkrétum, hogy az állítólagos hírt te találtad ki és terjeszted...és ezt azért mondom mert ismerlek...mármint innen.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Tehát valakit azért tartasz hazugnak, mert nem osztja a véleményedet? No, komám, ezért tartanak benneteket milliók sz*rházi embernek!
Csizmás Kond
@F_Viktor: Nem azért, hanem zért mert nem tudja alátámasztani a mondandóját.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Olvass vissza, te aztán "alátámasztottad mondandódat"!
Megint saját köpeted alá sikerült állnod!
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...elmondtad, hogy olyan hírek szállnak...és ennyi tehát mitől hír az amit leírtál ?
coyote3
Ez a déri nevű agyhalott most kinek is akart csontig benyalni és miért?
patyuka
A "rezsicsökkentés" állami feladatként való ilyes tálalása eleve határtalan baromság,másrészt viszont aljas indokú hazugság... és - sajnos - leginkább azt minősíti, aki címzettként ennek a blődségnek ilyen-olyan indíttatásból bedől.

A fenti állítás igazságtartalmának alátámasztására készült már néhány egzakt elemzés, de egyrészt: azok számára, akiket a vakhit vezérel, az abban foglaltak mindaddig, amíg végképp a padlóra nem kerülnek, mintha nem is léteznének; másrészt: akik pedig energiafelhasználásuk volumenéből fakadóan igazán nyertesei az "unortodox" árképzésnek/gazdasdágpolitikának, többségükben egyébként is haszonélvezői a hatalom tobzódásának, tehát ellenérdekeltek, így a racionalitás csak púp a hátukon.

És ez a hatalmi attitűd meg fogadókészség az éppen aktuális kampányidőszakban "is zavartalanul működik"...
F_Viktor
@Csizmás Kond: Attól hír, hogy szavahihető emberek mondták el, nem hazug, hibbant (értsd szolgalelkű - tegnap jobber politikus nevezett benneteket szervilisnek!) trolloktól hallottam.
F_Viktor
@patyuka: Nyertese vagyok az orbáni unortodoxiának, mégsem logó nyelvvel szaladgálóm körbe, várva mikor jutok közelebb alfeléhez.
Csizmás Kond
@F_Viktor: Ja, nem asszonybeszéd mert a feleséged mondta...így érthető.
F_Viktor
@Csizmás Kond: 1 órával ezelőtt írtad: "...csak azon csodálkozok, hogy nem tudsz tízpercig normálisan beszélgetni."

Igazából nem szívem csücske a veled való beszélgetés, soha nem vonzódtam a szellemi toprongyokhoz :-)
Viszont szüleim jó illemre neveltek, vagyis ha megszólítanak - még ha az illető hozzád hasonló szellemi színvonallal is rendelkezik -, akkor illik válaszolni.
Ezért tudatom veled, már nincs feleségem, "csak" egy párom.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...kétségeim vannak a értelmi normalításoddal is...te szólítasz le de mégsincs kedved beszélgetni...ez enyhén szólva is pszichikai eset.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Megértem, hogy sör-gőzős fejjel elfelejted, hogy ki kit szólított meg, majd ha kijózanodtál olvass vissza, tanulj belőle, bocsánatot nem kell kérned.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.