Keményen nekimentek Nagy Kriszta Tereskovának a Facebookon, miután beszólt a Tóth Krisztinának, aki élesen bírálta őt az Orbán-portréi miatt. Péntek estére rövid időre elérhetetlenné vált a festőnő oldala.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
www.vasarnapihirek.hu/izles/toth_krisztina_urtavlatok

Még ha éles is a kritika,Tereskova válasza, akkor is undorítóan közönséges, primitív! A "hölgy" hozta a formáját rendesen!
karma1
Atyaisten, aki a fellegekben lakozol!!!

Tereskova "festono es akciomuvesz!!!" Tehat nem leszarta a Parlamentet, hanem "akciomuveszeti alkotast hozott letre"! Igy mosdatjak a szerecsent orban-modra az o hos sajto'sai!!! En ettol biztos, hogy beakciozom , mert ezt ep esszel valoban nem lehet kibirni!
(Ertsd: beakciozom - besz@rok, igaz, en a WC-be, mint altalaban az emberek, nem pedig a Parlament ele)
coyote3
@karma1: mindent benne van a kommentedben, gratula hozzá.!
karma1
@coyote3: Csak elkepzelem magamban, hogy minek nevezhettek az "akciomuvesznot" ADDIG, amig Levay Aniko urasszonyi kedve nem hozta ugy, hogy meglepi az urat meg az anyosat is egy-egy Tereskova-keppel...(Addig biztos ugy emlegettek a T. Hazban, hogy "az a hulye sz@aros k@rva, vagy valami hasonlo, mert nem hiszem, hogy odabent orultek volna a performance-szanak...:o((((

Ugy latszik, a megfelelo emberek nagyon is tudjak, hogy hogyan tegyenek szalonkepesse egy-egy igen bunko embert (ember az ilyen?).

Ugy gondolhatjak, ha adnak egy szep titulust, nevet valakinek, vagy a tettet finoman korulirjak, akkor azzal mar uriva valik az egyed, megfelelve az elit elvarasainak...

Mondjuk, ebbol el az egesz orban-kormany, mindent atneveznek, eltorolnek, uj embereket raknak jol hangzo, ujonnan kitalalt poziciokba, akikrol igazan senki sem tudja, hogy mik azok, de egy uj nevvel a tomeg ugyse tud mit kezdeni, elfogadja a gazda kezebol, hogy biztos kell egy ilyen uj "Nemzeti Valaminek" lennie, kulonben a kormany nem allitotta volna fel ezt a hivatalt... Parasztvakitas, agymosas magasfokon...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.