A médiatulajdonos nagyvállalkozó ismét a Facebook előtt elmélkedve tölti a szombatját. És mit gondol, miért támadják annyian Orbánt? Mert hülyék? Ugyan már! A Békemenet-alapító-médiatulajdonos nagyvállalkozó régóta kíséri figyelemmel egek és földek minden rezdülését. A gravitáció kikapcsolásán fáradozás mellett szabadidejében amatőr ufókutató Széles, aki egymaga az eltűnt maláj gép rejtélyét is megfejtette már, most Orbán Viktor miniszterelnök politikai sikerének magyarázatát kereste. És persze meg is találta:

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Egy pszichiátria összes orvosa eltúlórázhatna Széles-Ikaruszt Szétb*szó Majd Milliárdossá Lett Gábrielen !
Ez a veréb miért nincs még börtönben ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kamcsatka
Ez a valószínűleg így is van az olyan agynélküli zombiknak is köszönhetően, mint Széles.
Magyarország karanténba kell zárni mielőtt fertőzővé válna.
F_Viktor
Értitek már miért kell menekülni ebből az országból?
Toby
Egy pszichiátria összes orvosa eltúlórázhatna Széles-Ikaruszt Szétb*szó Majd Milliárdossá Lett Gábrielen !
Ez a veréb miért nincs még börtönben ?
Mobil123
Gonosz vagy te és a zavarodott vezéred!!
nyanya001
Meg is látszik az országon ez a nagy spiritualitás !
m.macskosz
@Kamcsatka: Már késő, itt már olyan szinten megfertőzték egymást, hogy földönkívüli legyen a talpán, aki kideríthetné, melyik kezdte és vajon van-e a bacilus/vírusgazda!
csikknorisz
Ez a magasabb spirituális szint azt jelenti, hogy mélyül az elmebaja, és egyre jobban elrugaszkodik a valóságtól?
csikknorisz
Ez a magasabb spirituális szint azt jelenti, hogy mélyül az elmebaja, és egyre jobban elrugaszkodik a valóságtól?
csikknorisz
Szerintem nyugodtan jelentse ki Széles: Orbán Viktor a 21. század Buddhája.
JAJMÁR
Hihetetlen, micsoda elmékkel vagyunk mi "megáldva" !
Ez itt egy az egyben legonoszozza az ország nagyobbik részét.
Na, de az a szerencse, hogy vannak jólelkek is, akik soha ... - nem mondanak a másikra olyat, hogy azok gonoszok, mert akkor ugye nem lennének jók ! :))))
Dr. Felipe
Ott már kurva nagy baj van mikor a hülyék magyarázzák vicctor "sikereit".
joopapa
Ezt a Szélest is elvitték az ufók és kivették az agyát csak elfelejtették visszarakni!
Mobil123
@coyote3: Ő nem jézus!! Ő a szamár aki sír:-D
Cicamama55
Csak az ellenségek mondanak egymásnak igazat. A kötelesség hálójában vergődő barátok és szeretők hazudnak, mint a vízfolyás.
Stephen King
m.macskosz
@Cicamama55: Lehet, hogy Stephen King kiváló bestseller író, de jobb, ha marad a kaptafánál.
m.macskosz
@Cicamama55: A gyerek és a részeg mondja meg az igazat.
Amennyiben ezek barátok és szeretők, esélyes...:)
Ha politikusok, még akkor sem.
Cicamama55
@m.macskosz: Ez igaz! A politikusokat a "falkaszellem" kötelezi.
m.macskosz
@Cicamama55: Sajnálom, ellent kell mondjak:
a falkaszellem nem negatív fogalom:
(az állatvilágban legalábbis nem)!
Ezek a politikusok csak addig hajlandóak a falkaszellemben élni, amíg nekik hasznuk származik belőle, de amint gyanítják, hogy gáz van, pucolnak a süllyedő hajóról! Alig várom, melyik lesz az első Brutus, aztán jön a többi patkány...
Cicamama55
@m.macskosz: Werner Freund idézet "Az emberek és az állatok között is vannak legerősebbek és leggyengébbek – olyanok, akik mindent megszereznek és olyanok, akikbe mindenki belemar. A két dolog között az a lényeges különbség, hogy a legerősebb farkas mindig a falka fennmaradásáért küzd."
kkalman
Széles Gábor is magasabb spirituális szintre került. Azaz, teljesen elhülyült.
szandokan
@F_Viktor: Én nem értem, de te majd biztosan elmagyarázod.
human
Széles is azt ígérte, amit Orbán 2010-ben, a nagy magyar csodát. És a csoda ismét elmaradt, de legalább kiderült, hogy Széles realitás érzéke eltér az átlagtól ahogy Orbáné is.
F_Viktor
@szandokan: Jancsika óvónénije kérdezgeti a gyerekeket:
- Mi az apukátok foglalkozása? - Asztalos, vízvezeték szerelő, tűzoltó, orvos - az összes szokásos válasz elhangzik. Jancsika kivételesen csöndben ücsörög, de őt is megkérdezi az óvó néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzik előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket.
Az óvónő elkapja Jancsikát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?

- Á, nem, igazából szakállamtitkár a jelenlegi kormányban, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt mindenki előtt...
Mobil123
@F_Viktor: :-DDDD Ezt tuti megértette:-DDD
karma1
@m.macskosz: 21.25-re: Ezert aztan az allatokban elo falkaszellem valoban tiszteletet parancsol, mert az allat akkor sem hagyja a tarsat elpusztulni, ha vegesek a lehetosegei a tovabb menekulsre...

Mig egy politikus csak addig hajlando falkaban dicsoiteni az Urat (jelen esetben a vezirt) amig az erdekei ugy kivanjak, viszont amint latja, hogy az egyeni erdekei serulhetnek, ugy hagyja ott urat es (addigi) parancsolgatojat, mint patkany a sullyedo hajot...
szandokan
@F_Viktor: Aha, szóval ezért kell elmenekülni ebből az országból. Szánalmas...
szandokan
@Mobil123: @kkalman: Ez nektek tényleg tetszett? No persze, egy baloldali oldalon mit is várhat az ember.
Mobil123
@szandokan: Miért ha sírva fakadok jobb?? Bár a hatalmon lévő haverjaid csak sírba tudnak vinni bennünket,és ezen zokogni lehet csak, de addig jó amíg még vannak ilyen viccek mert ezen legalább tudunk röhögni mert azon amit a valóságban csinál setét vezíred és lázár barátod na az a szánalmas , de Te ezt nem érzed és nem is látod (mert nem akarod). Élj csak a kis gazdag világodban és szarj le mindenkit.
Ha ennyire szánalmasnak érzed @F_Viktor: viccét és ezt az oldalt akkor miért vagy itt? Keress olyan oldalt aki mindenben egyet ért a barátaiddal és veled . A gúnyos megjegyzéseidet meg tartogasd azoknak az ismerőseidnek itt akik nyalnak neked mert sem @F_Viktor: sem Én és sorolhatnám a neveket (mert ugye hosszú a lista ) nem tartozunk közéjük.
silber13
@szandokan: Tényleg, mi a fenét keresel itt, ha mindenkit fikázol, lenézel? Miért nem mégy a nagy entelektüel haverjaid közé? Mi nem vagyunk a te kiemelkedően intelligens és az" egy könyvet olvasó " társaságod tagjai, és ismerve a gyakori megnyilvánulásaidat velünk kapcsolatban . nem is akarunk oda tartozni.
F_Viktor
@szandokan: Kádár rendszerében is csak a menekülés maradt, ma is hasonló a szitu. S ez nem a baloldal érdeme!

A vicc pedig jól példázza a pár napja nyilatkozó állami intézmény vezetőjének véleményét, hogy párton belül hogyan viszonyulnak a Vezír egyre elhatalmasodó elmebajával.
"Sajnos a jobboldali értelmiség egy része rettentő szervilis. Egy másik részét megvették. És vannak, akiket kiátkoztak és ha bármi kritikusat mer mondani, ráfogják, hogy a baloldal szekerét tolja."
Magyaráznom kell, hogy az óvódás Jancsika melyik csoportba tartozik?
dzurinda
@szandokan: Ne legyél már ilyen savanyú citrom, ez egy jó vicc. Amúgy ez az oldal egyik oldalhoz sem húz, bárki küldhet be híreket bárhonnan.
kkalman
@szandokan: Nem tudom, mi bajod a viccel? Ilyen viccek ezerszámra születtek a Kádár rendszerben. Akkor feltehetőleg Neked is tetszettek. Most, hogy kedvenc pártod van hatalmon, és készül róluk egy pont olyan vicc, mint anno Kádárékról, akkor már szánalmas?
Engedd meg, hogy Téged ne minősítselek, mikor ennyire megüli a narancsköd az agyadat.
F_Viktor
@kkalman: A jó viccnek nagy az igazságtartalma. Szandinak az fáj.
kkalman
@F_Viktor: A kádári vicceknek is volt igazságtartalmuk. Azok, gondolom, nem fájtak neki. Hofi most tobzódna, annyi témája lenne. Pedig Kádárék is adtak neki épp elég témát.
F_Viktor
@kkalman: Igazad van, Hofi most másod fénykorát élhetné.
szandokan
@Mobil123: @silber13: @kkalman: Erősen kíváncsi voltam a reakciókra. Azt kaptam, amit vártam. Sértődés a köbön. Attól, hogy gyengusz viccnek tartom (függetlenül attól, hogy melyik időbe helyezzük el), még nem kell megsértődni. A Fideszes oldalak meg unalmasak egy Fideszesnek, az állandó bólogatás nagyon unalmas lesz egy idő után.
szandokan
@F_Viktor: Ez akkor is egy gyenge vicc volt. A politikai kabaré pedig bármilyen kormány alatt lehet jó, ha hozzáértő csinálja. Hofi óta kik is csinálják ezt? Sas, Heti hetes...Ugye nem baj, ha az ő vergődésükön viszont nevetek?
F_Viktor
@szandokan: Tudom, savanyú a szőlő, te az Orbánról szóló vicceket személyes támadásnak éled meg :-)
kkalman
@szandokan: Részemről nincs sértődés. Ezt inkább Nálad látom, mert valaki viccet mert csinálni a vezíred egy meg nem nevezett pincsi kutyájából.
szandokan
@F_Viktor: Nem egészen. Hofi volt képes egyedül igazi politikai humorra. Tőle elhallgatnám most is, de az ilyen Sas féle "mutyizunk, mindig csak mutyizunk" borzalmakon nem tudok nevetni.
szandokan
@kkalman: Akkor rendben, egyikünk sincs megsértődve.
Mobil123
@szandokan: Tévedsz mert Én nem sértődtem meg. Ha valaki akinek nem tetszett a vicc mert nem értette az Te vagy. Nem volt más reakciód a cikkhez. Kizárólag a viccbe tudtál belekötni és belénk mert nékünk tetszett. Ha annyira gyenge a vicc szerinted akkor miért kellett ekkorra cirkuszt csinálnod belőle?
Ja tudom már!mert ráismertél haverjaidra benne és a mundér becsületét védeni kell :))hát gyenge védelem az amit adtál nekik. Esetleg a cikkhez is mondhatnál valamit. Bár én nem vagyok kíváncsi rá de a többieknek jó vicc lenne a véleményed. Pazar volt veled a csevegés megint.
szandokan
@Mobil123: Nekem megvan a baráti köröm (hidd el, jó sok ember), szóval ha valakinek nem tetszik a stílusom, át lehet lépni rajtam. Csak azért nem fogok a Fidesz ellen fordulni, hogy több havert szerezzek. Veled néha eldumálgattam, amikor nem a politikáról volt éppen szó, akkor nem is volt baj soha. Én nem fogom megérteni soha a Fidesz szidókat, te pedig azokat, akik nincsenek ellenük. Úgy tűnik, ez már ilyen marad.
Mobil123
@szandokan: És ki beszélt arról hogy nincs baráti köröd?? És ki a fene mondta hogy fordulj a az általad oly sokra tartott pártod és vezéred ellen?? Én nem ! Azért nem érted meg a pártod ellen irányulókat mert érzed mit tesznek a alsó réteggel . Tudod azokkal akik fizetésből próbálnak megélni (és persze nem a Te cégednél dolgoznak mert mint tudjuk ott marha jó megvannak fizetve az emberek) , azokkal akik nyugdíjból éldegélnek, akik rokkantak, akik nem találnak munkát ebben az országban, azokkal akiktől elvették annak a lehetőségét is hogy felemelt fejjel menjenek végig az utcán , akik hajléktalanná váltak és válnak ilyen amolyan okból, akik pénzén stadionokat építenek, akik pénzén támogatják azokat akik most qrva nagy magyarnak mondják magukat de pl. 56 -ban leléptek ebből az országból mint qrva sezlonról és lehetne sorolni a sort . Na ezeket kéne előbb megértened , de ezt soha nem fogod legfeljebb ha Te is egyik napról a másikra elszegényednél és akkor rájönnél hogy miért eléktelenkedik sok ember pártod miatt. A másik már ezerszer elmondtam és pont neked a legtöbbször hogy úgy általában utálom a politikusokat persze az is igaz hogy mindennél jobban a fidesz és segg pártját mert tagadják a múltukat . És minden olyan politikust , embert aki ezt teszi . Ha nem lenne nekik mit takargatni akkor pl. nyilvános lenne minden dokumentum, minden olyan ami tiszta vizet öntene a pohárba de nem teszik mert rohadt nagy rakás szaron ülnek és félnek hogy belefulladnak.
Egyébként meg valóban lehet lapozni és én ezt is teszem Veled kapcsolatban és az itt jelenlévő haverjaiddal is. Most sem én kötöttem beléd hanem Te és ráadásul egy vicc miatt amin mindenki csak nevet. Tehát lapozz Te is .
Mobil123
@F_Viktor: www.youtube.com/watch?v=lkr2wS8DYhk

Biztos végig nézte ezt a műsort és megülte a pociját:-)))
F_Viktor
@Mobil123: Szóval ezért nem szeretik a jobberek Sast :-)
esdi
@szandokan: Mi legyen azokkal akik sem bal, sem jobb oldaliak? Csak úgy egyszerűen normálisan szeretnének élni?
nusika
@szandokan: Legalább a fájó igazságot, nem kellene "kikürtőlni"!! Lehetőség meg volt a vártoztatásra, de nem éltek vele az emberek!
F_Viktor
@esdi: Hasonló kérdés bennem is megfogalmazódott 2010 után, s a demokrácia, az európaiság, az európai civilizáció, valamint az európai életszínvonal mellett döntöttem. Ezeket az alternatívákat a jobboldal nem támogatja, mi több, nyíltan szembe megy vele, ezért nem volt kétség számomra kikre voksolok.
szandokan
@F_Viktor: Berepült...:-) Ő az egyik, aki hihetetlenül primitív módon próbált politikai humort csinálni mindig is.
szandokan
@nusika: Mert nem kell semmiféle változás. Az már megtörtént a rendszerváltáskor.
szandokan
@Mobil123: Erről beszélek. Ez nem politikai humor, hanem egy szánalmas és sértődött vergődés Sas részéről.
szandokan
@esdi: Dolgozzanak, alkossanak, és ne másokban meg a kormányban keressék állandóan a hibát.
F_Viktor
@szandokan: Sasról nem tudok nyilatkozni, már nagyon régen csak ripacsnak nevetem el, azóta elkerülöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.