Az első szakadás a vasfüggönyön című nemzetközi utazó kiállítás megnyitójával megkezdődött vasárnap a negyed századdal ezelőtt Sopronpusztán, a magyar-osztrák határon rendezett Páneurópai piknikre emlékező, keddig tartó eseménysorozat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Jobb lenne, ha Orbán és államgépezete (haverjai) távol tartaná magát ettől a megemlékezéstől! Nehogy jövőre már azt tanítsák a középiskolákban, hogy a bátor Orbán Viktor megnyitotta a határt az elnyomott NDK állampolgároknak, aztán kelet felé fordulva kiparancsolta a ruszkikat az illiberális államot építő hazánkból. Az MTV - ben már vágják a bizonyító anyagot a történelemhamisításhoz.
hetöndöe
És akkor most vajh mit fognak mondani Horn Gyuláról,hogy büdös pufajkás létére jóval megelőzte korát és olyat tett,amit ilyen gyáva felcsútról szalasztott vadparaszt soha nem mert volna megtenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.