A csókakői rendezvényen – ahol gárdistákat is avattak –  olyanok vettek többek között részt, mint Mészáros István, az Új Magyar Gárda országos főkapitánya, ifjabb Hegedűs Loránt, vagy éppen Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere, továbbá Barcsa-Turner Gábor, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Toby: A tatároknak miért kellene szobrot emelnünk? Onnan származunk, már úgy értem a mongol pusztákról. Csak azt nem értem, hogy a sok mélymagyar mi a tökömért nem megy vissza... Lezsák meg a többi megélhetési.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
A tatároknak mikor emelünk szobrot, elvégre voltak olyan "hatékonyak" mint a csendőrök !
kopeba
Kár hogy nem egy új stadionba avatták. A BARMOK
m.macskosz
@Toby: A tatároknak miért kellene szobrot emelnünk? Onnan származunk, már úgy értem a mongol pusztákról. Csak azt nem értem, hogy a sok mélymagyar mi a tökömért nem megy vissza... Lezsák meg a többi megélhetési.
miazavalami
@m.macskosz: Ahhoz nincs vér a tökükben...:-)
m.macskosz
@miazavalami: Egyrészt, másrészt kicsit macerásabb luxus nélkül ...
Toby
@m.macskosz: Okés, akkor emeljünk szobrot és emlékhelyet a 150 éves török uralomnak ! ( Bár van olyan elmélet, mely szerint kevert nép a magyar, így ujgur, és török vér is kering ereinkben, de bőven szláv, zsidó és germán vér is..)
miazavalami
@m.macskosz: Nem minden lökött é luxusban... :-)
m.macskosz
@Toby: Ez így igaz, de nincs ezzel semmi gond, sőt!
Csak a nagyon hülyék képzelik, hogy másként van.
pbalage
nagy hiányt pótolt ezzel az ország, hazánk minden lakója arról álmodozott, hogy mikor lesz végre csendőrszobor Csókakőn.
Toby
@pbalage: A kisnyugdíjasok mennyire őrülhetnek most, stadionok, megszállásí emlékmű, hogy ne feledjük a jelen hazai szellemi megszállását, csendőrszobor, de annak fognak igazán örülni, amikor év végére elkészl Adolf Eichmann életnagyságú szobra, amint egy bottal ver agyon egy zsidó kiskölyköt valahol Budán, mert leesett kiaskabátjáról a sárga csillag.( A hóhérnak nincs arca c. könyv nyomán.)
Igazi Trebics
@Toby: A150 éves török vendégségnek még nincs emlékhelye, de a szigetvári várat ostromló Szulejmán szultánnak és a védő Zrinyi Miklósnak bizony már 18 éve van egy emlékhelye Szigetváron!

www.kozterkep.hu/~/4979/
pbalage
@Toby: ismerek pár kisnyugdíjast, fülüket-farkukat behúzva szavaznak a fideszre, mert félnek, hogy nem lesz kenyérre meg tejre, ha még egyszer visszatérnek a kommunisták., van egy minta kisnyugdíjas ürge is, az meg annyira hülye, hogy csak az m1 van behangolva a tévéjén, és még mindig azt hiszi, hogy csak egy csatorna van, és utálja a kommunistákat, akik szerinte most a "bukot" baloldal, akik széjjellopták "a országot", meg szokta még emlegetni a rákosit is, hogy az is közéjük tartozott, "ugy utállom üket, mindaszart, hajrá fidesz!" (és egyébként 82 évesen biciklivel elment szavazni, csak hogy a mocskos kommunisták ellen szavazzon.
(esze semmi, gondolkodni sem tud, itt tart az általam megismert kisnyugdíjasok köre)
pbalage
és kurvára kezdek ideges lenni, mert elkezdődött a aug. 20-i ünnepségsorozat is Győrben, (úgy kell elképzelni, hogy két lakótelep közé van ékelve egy füves területre) egész nap a következőt bömböltetik:

- valamikor kettő felé kezdtem el figyelni, hogy mi a f@szom, valaki megbolondult, magyar "népzenét" (ilyen 1900 körüli hegedűs műmagyar biszbaszokat) bömböltet, akkor jöttem rá hogy az ünnepség része
- négy óra körül a van nekem egy csíkos gatyám kezdett még nagyobb hangerőn
- most cigány mulatós megy, hejj!

bömböl, mint az állat.

Parasztok.
pbalage
újabb hír, jött a szúnyogirtó repülőgép, lepermetezte az egész társaságot. (saját szememmel láttam)
joopapa
@miazavalami: Ezeknek vér a tökükben? Tökük sincs!
miazavalami
@joopapa: Ja csak ha sokan vannak , akkor erős legények..
Toby
@Igazi Trebics: Ez ám az igazi nemzeti érzés ! Nemsokára lesz Szálasinak is szobra, sőt Hitlernek is, bár kezdetben csak vidéken, zsákfalukban.
Toby
@pbalage: Szerezz egy gégemikrofont és üvolts le, hogy " bombát találtak a fű között !" Aztán nézd meg, hányan maradnak.
m.macskosz
@miazavalami: tegnap, 16:48 Ahogy mondod! Vannak épelméjűek a nyomor szélén,
másrészt a fidióták, akiknek a szar sem ízetlen,
m.macskosz
@pbalage: tegnap, 18:05 Ha csak ez az egy agyalágyult lenne, nem volna baj, de az a tragédia, hogy az ún.ép elméjűek sem képesek gondolkodni józanul.
m.macskosz
@pbalage: tegnap, 19:07 :) Te semminek nem tudsz örülni? :)
Amikor egy baromállat elmegy a verdájával az ablakom alatt hajnali akármikor,
bömböltetve az általa zenének tartott szart, azt szoktam mondani magamban:
nem baj, jóbarát, te nem éred meg azt a kort, amikor zavar, hogy mások idegesítenek.
mate03
@m.macskosz: Inkább tisztességes,rendőröket,avatnának!Akik valóban a bűnt üldözik!De amíg ,ilyen kormányunk,és ilyen fő rendőrünk van,csak álom marad!
m.macskosz
@joopapa: tegnap, 19:29 Nem is kell, hogy legyen, ők maguk tökfilkók.
m.macskosz
@mate03: ma, 09:43
Amíg olajszőkepintérsanyáról nem tudhatjuk, maffiózó-e vagy sem,
addig miért várnánk el, hogy a rend őrei tisztességesek legyenek?
miazavalami
@m.macskosz: Tudod a szar íze relatív dolog. Attól függ kikről van szó. Például a ganajtúró bogárnak lételeme a szar. Vannak ilyen emberek is.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.