A Zürich-Budapest légijáraton, business classon utazott Orbán Viktor és Lázár János - írja a Blikk. Orbán azt mondja, csak magánúton voltak, feleségestül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@m.macskosz: Tényleg rosszindulatú voltam. Ha bankba mennek nem így, jól felismerhetően, nyakkendőben, öltönyben teszik. Akkor úgy öltöznek, hogy ne ismerjék fel őket. Minimum egy sísapkával eltakarnák akkor az arcukat.
Desischado
Milyen aljasságot eszeltek már megint ki, és megint közpénzen utaztak?! És az asszonyokat nem látta a Blikk olvasója? Én azt sem hiszem ennek a két hazugnak, amit álmodnak!
volvós
...magánúton ??? Azért olyan ideges az arca, és rángatózik a vikinek, a lézerannyitisér
pedig 2 napban nem engedte el a bal hóna alatti fekete mappát !!!
Ez olyasmi lehet, mint a Horváth András zöld mappája, csak más tartalommal...
De a szép, hogy ilyen nyiltan utazgatnak, ez megint valami elterelés a komolyabb
lélegzetü mutyiktól...még egyszer mondom: ...magánúton !!!
silber13
@Cukkini: Ez az izé szintén a veretes borzalmaid közé tartozi?:-))) Micsoda parnasszusi magasságokba repülsz! Te, figyu mán! Oszt nem félsz, hogy abból a szédítő magasból rémségesen pofára fogsz esni? De azért bevallom, tetszik ez a se füle, se farka költészeted! És mondd! Ezt is Grazban tanultad, vagy Döblingben? Bravó! Csak így tovább! Ha ilyen iramban fejlődsz, garantáltan lekörözöd kedvenc koszorús költődet, a málé L. Simont! :-)))
F_Viktor
@volvós: A keleti ajtók nyitogatói magánútjaik során miért ne keletre röpködnek? Mégsem büdös a nyugat, meg az EU? Vagy csak minket, magyarokat kényszerítenek fél-Ázsiába, ők pedig a civilizációban élvezik a wellnesst?
volvós
@Cukkini: tegnap 7:08

Cucuska, dölj vissza, és pihend ki magad, a
gyógyszert ne felejtsd el bevenni...meg mást is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.