Tarlós Istvánra szavaznék, ha most vasárnap lennének a választások. És minden bizonnyal ez lesz a helyzet a közeljövő vasárnapjain.

(...)

Az utolsó pillanatban került elő a kalapból ez a gyámoltalan nyuszi, Falus Ferenc, aki szemmel láthatóan Mr. Bean és Homer Simpson receptjével próbál népszerűvé válni. Ez alatt nemcsak a vödrös akciót értem, hanem gyakorlatilag minden megszólalását. Tényleg cuki egy ilyen csetlő-botló balfasz, csak éppen nem családi vígjátékhoz castingolunk elvileg, hanem Budapest irányításáról döntünk. Tök vicces, hogy valaki különféle, szerinte is buta állatokhoz hasonlítja magát, csak hülyén hangzik rögtön utána, hogy ő bármire is felhatalmazást kér.

Programja nincs még neki, de mindjárt lesz, már elmondta, hogy két hét alatt meg lehet azt csinálni, nem nagy ügy. Megtalálni őt, az csaknem fél évbe telt ugyan, de innentől megy, mint a karikacsapás.

Tóta W. Árpád teljes írása a hvg.hu-n olvasható >>>

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Sajnálom, hogy Tóta W. így gondolkodik. karma1-nek teljesen igaza van. Én is úgy érzem, hogy Falus nem tud olyan "buta ló" lenni, hogy Tarlósra szavazzak. Tönkre tette Budapestet, hiába is tagadja.
karma1
Jo lenne, ha valaki felpuszilna Tota Csipkejozsikat az almabol, mert o meg pl. ott tart, hogy Tarlos milyen jol mukodteti Budapest tomegkozlekedeset, es hogy a legcsunyacskabb huzasa az Uj Szinhaz atjatszasa volt Marta Pistatol... Tota ugy latszik nem vesz tudomast a 3-as metrorol, a Felszab. teri oruletes buszmegallokrol, betemetett aluljarorol, meg ugy altalaban szinte semmirol sem... (Bezart Vidampark, zullofelben levo csodaszep Allatkertunkrol, a Romaifurdon kivagott fasorokrol, a Margitsziget torvenytelen elcsatalasarol a XIII. ker. baloldali vezetese alol, ugy egyebkent a kozuti kaoszokrol, amikor a villamospotlo autobuszt is potolni kell, mert lerobban...
Hagyta visszahozni a horthysta jelkepeket, atkeresztelni az utcaneveket ketes alakok nevere, elcsufitani a Kossuth teret, megszallasi emlekmuvel, labfurdovel , melygarazzsal, Karolyi-szobor-eltuntetessel,...

En eddig eleg jol elvoltam Totaval, szerettem az irasait, haaaat, nem biztos, hogy o lesz a jovoben a kedvencem...:o((
bretagne
Sajnálom, hogy Tóta W. így gondolkodik. karma1-nek teljesen igaza van. Én is úgy érzem, hogy Falus nem tud olyan "buta ló" lenni, hogy Tarlósra szavazzak. Tönkre tette Budapestet, hiába is tagadja.
coni
Én ha csak a lóra és jelenlegi vezetésre lehetne szavazni, a lovat választanám. Annyira nem lehet buta.
amaramaistanna
Tóta W.akárki, a megismerés helyett ítélkezik.Ha és amennyiben ilyen szellemi töpörtyűk akarnak utat mutatni,akkor bizony egyre nagyobb bajban leszünk.
karma1
@amaramaistanna: Felviragoztad a napomat a " szellemi toportyu" kifejezessel!!! Most megyek es keresek a mezon egy libat, amelyik erosen rancolja a homlokat, mert az biztos, hogy erosen topreng az elet dolgain ( pl. Van- e elet Karacsony utan?), mert valoszinu belole lesz a jo szellemi toportyu!!! :):):):):):)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.