Elfogadták az Európai Bizottság és Magyarország közötti partnerségi megállapodást pénteken, amely 21,9 milliárd euró beruházás előtt nyitja meg az utat 2014 és 2020 között – közölte az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete.

Magyarország emellett a vidékfejlesztés terén 3,45 milliárd euró, a halászati és tengerügyi ágazatban pedig 39 millió euró támogatást kap.

Az uniós beruházások hozzájárulnak majd a munkanélküliségi helyzet javításához és a versenyképesség, illetve a gazdasági növekedés előmozdításához – közölték.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Hellcat: Írod:
"Na meg ott van most Ukrajna...a csúti cigány pofája is azért nagy most mert szinte mindenki máshova figyel."

Nem hinném, hogy az ukrán-orosz balhénak Orbán örülne. A pávatáncnak ez nem használ. Döntéskényszerbe kerül, EU-s pénzek, vagy Putyinnal a mutyi. Kíváncsian figyelem, ebből a csapdából hogyan húzza ki a fejét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
@nyanya001: adnak bizony, a Balatony fogják kinevezni tengernek, hogy aztán lehessen tendert kírni, pályáazatokat, pl. kasinó beruházásokra, meg újabb szökökútakra, sétáló utcákra, látványberuházásokra, mint a várnegyed.
Cukkini
Jelenlegi kormányunk nem vergődik, s nem csak úgy tengődik, amibe bele lehetne bukni. (Cukkini)
Az EU legmesszebbmenőkig, ( moszkvától pekingig) tetőtől talpig támogatja az Orbán kormányt, mert az EU hallani se akar a tehetetlen, eszméletlen állapotban széthullott ellenzékről. Az egészből kiindulva én azt mondom, azt vallom: Pár év múlva dúlva, vadulva öleljük keblünkre az összes kormánypárti politikust örömünkbe, jókedvünkbe, mivel eszünkbe vésve lesz az őrületes változás, a szemeket gyönyörködtető megújulás.
Kérem szépen, éppen most... baloldalon jöhet az elájulás.
mate03
@nyanya001: A rohadt haldokló liberális,nyugaton!Hogy az ég szakadna rájuk!?
Desischado
@radios45: Jól látod, nekem is ez a véleményem, csak annyit tennék hozzá, hogy azért is tartja az emberek sokaságát mélyszegénységben, mert egy hangyabolhányi emberség sem szorult belé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.