Elfogadták az Európai Bizottság és Magyarország közötti partnerségi megállapodást pénteken, amely 21,9 milliárd euró beruházás előtt nyitja meg az utat 2014 és 2020 között – közölte az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete.

Magyarország emellett a vidékfejlesztés terén 3,45 milliárd euró, a halászati és tengerügyi ágazatban pedig 39 millió euró támogatást kap.

Az uniós beruházások hozzájárulnak majd a munkanélküliségi helyzet javításához és a versenyképesség, illetve a gazdasági növekedés előmozdításához – közölték.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Hellcat: Írod:
"Na meg ott van most Ukrajna...a csúti cigány pofája is azért nagy most mert szinte mindenki máshova figyel."

Nem hinném, hogy az ukrán-orosz balhénak Orbán örülne. A pávatáncnak ez nem használ. Döntéskényszerbe kerül, EU-s pénzek, vagy Putyinnal a mutyi. Kíváncsian figyelem, ebből a csapdából hogyan húzza ki a fejét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Akkor üres fenyegetés volt az uniós támogatások leállítása? Pedig abba belerokkant volna az qrbán meg a pártja...meg az ország is.
F_Viktor
@Hellcat: Ez formalitás csak. Nagy jelentősége nincs, hiszen már régen el lett osztva a tagországok között a 2014-2020 közötti EU pénzek.
Hellcat
@F_Viktor: Egy kicsit móresre taníthatná már valaki ezt a cigánykirályt pedig...bár az a baj akkor is azt mondanák, hogy a magyar népet támadták, nem pedig őt...
F_Viktor
@Hellcat: Jön majd a szankció is ha csak Orbán előbb nem dönt, hogy kilépünk az EU-ból.
Lassan reagálnak az EU-ban, nem voltak felkészülve ott a civilizált világban, hogy egy tagország ennyire demokratizmus ellenes, nem képes betartani az alapszabályokat, támadólag lép fel az unió ellen, nyíltan támogat egy diktatúrát.
Ilyen országot sokáig ne lehet felvállalni még az úri körökben sem.
Hellcat
@F_Viktor: Na meg ott van most Ukrajna...a csúti cigány pofája is azért nagy most mert szinte mindenki máshova figyel.
Dr. Felipe
Na erre várt a rablóbanda, jön a lóvé vagon számra a rothadó liberális, hanyatló nyugatról.

Megint lehet köpködni az eut és tiszteletet követelni, lóvé a zsebben.
Boszi27
Hurrá! Nemcsak a városokban, de a falvakban is lesz STADION!!!
Citromka
"Az uniós beruházások hozzájárulnak majd a munkanélküliségi helyzet javításához és a versenyképesség, illetve a gazdasági növekedés előmozdításához "
Na ja, majd ami marad belőle! Mutyiviki és bandája már készíti a zsebét az új pénznek! Hogy fulladjanak bele!
F_Viktor
@Hellcat: Írod:
"Na meg ott van most Ukrajna...a csúti cigány pofája is azért nagy most mert szinte mindenki máshova figyel."

Nem hinném, hogy az ukrán-orosz balhénak Orbán örülne. A pávatáncnak ez nem használ. Döntéskényszerbe kerül, EU-s pénzek, vagy Putyinnal a mutyi. Kíváncsian figyelem, ebből a csapdából hogyan húzza ki a fejét.
Hellcat
@F_Viktor: Hát remélem sehogy és bennszakad neki. :D
F_Viktor
@Hellcat: Egy hét múlva kemény percek várnak a Vezírre.
esdi
@sokanvagyunk: Tenger nem kell, mert a múltból előhalásztuk a tengernagy Horthyt. Ebből a pénzből munkahely úgy sem lesz semmi. Minek adják?
radios45
@esdi:dehogynem lesz belőle sok ezer munkahely, úgy hívják közmunka-hely, mindenkinek hosszabbították a szerződését, okt. végéig, de a víztársulatoknál+vízügy ig. oknál, Nov.31.ig, van közmunkaszerződése kb.30ez.embernek.
Ha hiszitek ha nem, a sok lecsúszott, egyébként munkanélkülivé válló , embereknek ez az utolsó cérnaszál/esély a megélhetésre/,
Hallottam a választások előtt, a nagycsaládos közmunkaprogramban résztvevőket, meg a megvezetett fidess szimpatizánsokat, akik kijelentették, ez a mostani kormány a jó, mert ha ők nyernek lesz munka, mindenkinek.
Elég szomorú hogy itt tartunk, nyomorult 50600ft.nak is örülniük kell, pedig az nem elég a normális léthez, megélhetéshez, csak max. ennivalóra, esetleg villanyszámlára, futja.
Az Eu-s pénzekből futja majd közmunkaprogramokra is, mert mi termelni nem tudunk, és nem fogunk, az nem érdeke, a nagypolitikának.
esdi
@radios45: Az a baj, hogy igazad van. Az Eu-nak is látnia kéne a nagy valóságot. Show-nélkül. Csak teljes ellenőrzés mellett, Eu-s team állandó jelenléte mellett a legprecízebb pontossággal meghatározott célra szabadni adni nekünk egy petákot is.
nyanya001
@sokanvagyunk: " Tengert is adnak a támogatáshoz? "
Igaz, tengerünk az nincs !
De van népjóléti izé... de hol van a jólét ?
kukac50
Arra költsék amire az unió utalja, ne Rogán félék gazdagodjanak meg belőle.
Desischado
@radios45: Sajnos, ez az igazság. Örülhet a rablóbanda lesz megint miből lopni! Az Uniónak is kinyílhatna már a szeme, és például hagyhatnának olyan törvényt, ami kimondja, hogy minden állampolgárnak legyen egy szerény, de tisztességes megélhetése! Az alapjövedelem ezt megoldotta volna, de így sohanapján sem szűnik meg a szegénység, mikor sem munkahelyek, sem rendes bérek nincsenek ebben az országban!
Kritikuss
@nyanya001: Népjóléti nincsen, de van szegénységügyi államtitkár. Bizony.
radios45
@Desischado: a szegénységet mesterségesen tartja fennt, a regnáló hatalom, pártunk és kormányunknak nem érdeke, hogy mindenki jól éljen, mert akkor az emberek könnyebben fellázadnának, tiltakoznának, tüntetéseket szerveznének, az egyre terjedő korrupció,a pénzek lenyúlása miatt.
Inkább nyomorszintre kell sülleszteni mindenkit, akire nincs szükség, és a munkanélkülivé-közmunkássá vált százezreket, mert az éhes kiszolgáltatottá vált, jogfosztott emberek nem fognak tüntetgetni, összefogni, amikor reggeltől estig a mindennapi betevőre a puszta létért való küzdelemmel, +esetleg egymás gondjaival vannak elfoglalva.
Az unió országainak a vezetőit, meg Brüsszelt nem érdekli az arrogáns Magyar kormány hozzáálása, bár nem nézik jó szemmel, de az mégiscsak nemzeti ügy.
Ha a birka nép bírja, mert azt rendesen megosztja a Fidess, hatalom, meg minden xart elviselünk amit naponta a nyakunkba öntenek, fentről, semmi jóra nem számíthatunk, 5év múlva is ilyen rossz lesz, hacsak inkább nem, +rosszabb a helyzet.
radios45
@nyanya001: adnak bizony, a Balatony fogják kinevezni tengernek, hogy aztán lehessen tendert kírni, pályáazatokat, pl. kasinó beruházásokra, meg újabb szökökútakra, sétáló utcákra, látványberuházásokra, mint a várnegyed.
Cukkini
Jelenlegi kormányunk nem vergődik, s nem csak úgy tengődik, amibe bele lehetne bukni. (Cukkini)
Az EU legmesszebbmenőkig, ( moszkvától pekingig) tetőtől talpig támogatja az Orbán kormányt, mert az EU hallani se akar a tehetetlen, eszméletlen állapotban széthullott ellenzékről. Az egészből kiindulva én azt mondom, azt vallom: Pár év múlva dúlva, vadulva öleljük keblünkre az összes kormánypárti politikust örömünkbe, jókedvünkbe, mivel eszünkbe vésve lesz az őrületes változás, a szemeket gyönyörködtető megújulás.
Kérem szépen, éppen most... baloldalon jöhet az elájulás.
mate03
@nyanya001: A rohadt haldokló liberális,nyugaton!Hogy az ég szakadna rájuk!?
Desischado
@radios45: Jól látod, nekem is ez a véleményem, csak annyit tennék hozzá, hogy azért is tartja az emberek sokaságát mélyszegénységben, mert egy hangyabolhányi emberség sem szorult belé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.