Az Országgyűlés elnöke szerint több válasz is adható arra, hogy mikor kezdődött a rendszerváltozás. Szavai szerint számíthatjuk az MDF megalakulásától, vagy akár 1945-től is. Kövér László beszélt arról is, hogy a fiatal rendszerváltoztatók nem készültek parlamenti képviselőnek, csak belesodródtak a politikába. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@köhögő bolha: Volt bizony...most pedig rendszevisszaváltás zajlik.
human
@Hellcat: Ááá. Ezek félnek a versenyszférától, mint ördög a tömjénfüsttől. Ott teljesíteni is kell. Nem elég a szájkarate.
Hellcat
@human: Bizony...a csúnya hozzánemértő Bajnai után meg kapkodtak gondolom...a fidesz vezetésének nagyjának életében nem volt rendes munkahelye...aztán ezek pofáztak a munka világába való visszaterelésről. Ki kéne lőni mindet az űrbe.
human
@Hellcat: Hát igen. A tudatlan Bajnai most éppen ügyvezető elnök külföldön. A pancser volt MNB elnököt, Simor Andrást pedig az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank alkalmazza alelnöki posztban szintén külföldön.
Nekünk meg itt van Német Lászlóné a középiskolai végzettségével és 600 milliárdos fejlesztési pénzekért felel.
Rohadt jó üzlet volt nekünk ez a kormányváltás. A fideszes vezetőket tényleg közel érezheti a pórnép magához, legalábbis végzettségüket és intelligenciájukat tekintve.
Hellcat
@human: Az Eltolcsi is kutya f@sza szakember...rendesen soha nem foglalkozott még pénzügyekkel aztán pénzügyminiszter volt most meg MNB elnöke...siralmas. Szakemberek helyett haverok ülnek a vezetői székekben. Meg is látszik az eredménye.
m.macskosz
@human: Nekem nincs diplomám, --még vett se--, de fácánlézer, köteleskövér és a többi intelligenciája akkor sem kellene, ha sajátom nem lenne. A politikusi gárda tagjai meg együtt
sem érnek annyit a szememben, mint 1-2 "pór".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.