Az Országgyűlés elnöke szerint több válasz is adható arra, hogy mikor kezdődött a rendszerváltozás. Szavai szerint számíthatjuk az MDF megalakulásától, vagy akár 1945-től is. Kövér László beszélt arról is, hogy a fiatal rendszerváltoztatók nem készültek parlamenti képviselőnek, csak belesodródtak a politikába. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
esdi
Miért, készültek valaminek? Családilag láthatták, ez az amiből igen jól meg lehet élni!
libellle
Aha, és kövér minek készült, vagy mi lett belöle? Emberként, egy semmi gazember ezt gyúrta össze valamikor a két meggyözödött komcsi szülö.
Hellcat
Nem annak készültek de azóta is abból élnek mint paraziták az ország testén...Köteles vadbarom bármikor lemondhattál volna minden parlamenti tisztségedről és mehettél volna a versenyszférába...csak gondolom a tisztes munka az büdös mint az összes többi fideszes haverodnak.
Hellcat
@köhögő bolha: Volt bizony...most pedig rendszevisszaváltás zajlik.
human
@Hellcat: Ááá. Ezek félnek a versenyszférától, mint ördög a tömjénfüsttől. Ott teljesíteni is kell. Nem elég a szájkarate.
Hellcat
@human: Bizony...a csúnya hozzánemértő Bajnai után meg kapkodtak gondolom...a fidesz vezetésének nagyjának életében nem volt rendes munkahelye...aztán ezek pofáztak a munka világába való visszaterelésről. Ki kéne lőni mindet az űrbe.
human
@Hellcat: Hát igen. A tudatlan Bajnai most éppen ügyvezető elnök külföldön. A pancser volt MNB elnököt, Simor Andrást pedig az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank alkalmazza alelnöki posztban szintén külföldön.
Nekünk meg itt van Német Lászlóné a középiskolai végzettségével és 600 milliárdos fejlesztési pénzekért felel.
Rohadt jó üzlet volt nekünk ez a kormányváltás. A fideszes vezetőket tényleg közel érezheti a pórnép magához, legalábbis végzettségüket és intelligenciájukat tekintve.
Hellcat
@human: Az Eltolcsi is kutya f@sza szakember...rendesen soha nem foglalkozott még pénzügyekkel aztán pénzügyminiszter volt most meg MNB elnöke...siralmas. Szakemberek helyett haverok ülnek a vezetői székekben. Meg is látszik az eredménye.
m.macskosz
@human: Nekem nincs diplomám, --még vett se--, de fácánlézer, köteleskövér és a többi intelligenciája akkor sem kellene, ha sajátom nem lenne. A politikusi gárda tagjai meg együtt
sem érnek annyit a szememben, mint 1-2 "pór".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.