Kormányrendelettel nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánították a Miniszterelnökség felköltöztetését a budai várnegyedbe – írja a Vastagbőr.

Nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségű beruházásoknál a kormány jelöli ki az engedélyező hatóságokat, ráadásul így több engedélyezési eljárás alól mentesül is a költözés. A határozaton Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek az aláírása szerepel.

1,4 milliárd forintot csoportosítottak át erre a célra, a döntést megelőző tanulmányt, jelentést azonban nem adta ki a Miniszterelnökség a lapnak, mivel azok nem nyilvánosak.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Nemzetgazdasági érdek az lenne ha ki se engednék már onnét többet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@human: Kérem, jelentkezzen egy pszichológus, hogy kapjunk választ!!!
human
@bretagne: Elképzelhető, hogy 1990 óta erről és a stadionokról álmodott. Sajnálatosabb esetben nem csak a köztársaság jelzőnek mondhat búcsút az ország, de a demokratikusnak is.
bretagne
@human: A demokratikus országnak már régen búcsút mondtunk. Nem baj, hogy énekli Bródy: "Lesz még Magyar Köztársaság!"
overdose
@coni: BOCSI A MOLNAK ORSÓS A 3000 MILLIÁRDBÓL 1000 MILLIÁRDOT -HERNÁDINAK A HAVERJÁNAK
1szomjas
@petike: Igazad van, de más út nincs ! Nem rossz dolog a gőz kiengedése, de attól még marad a helyzet... A valódi változás csakis a közönyös, fásult emberek ,,felébresztésével",a vak és/vagy elvakult emberek szemének felnyitásával érhető el ! És amíg ez nem történik meg, a Nemzetmegvezető Viktátor és csapata szabadon teheti tönkre az országot, lophatja el a pénzed, az önbecsülésed, a jövődet, a demokráciát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.