Kormányrendelettel nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánították a Miniszterelnökség felköltöztetését a budai várnegyedbe – írja a Vastagbőr.

Nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségű beruházásoknál a kormány jelöli ki az engedélyező hatóságokat, ráadásul így több engedélyezési eljárás alól mentesül is a költözés. A határozaton Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek az aláírása szerepel.

1,4 milliárd forintot csoportosítottak át erre a célra, a döntést megelőző tanulmányt, jelentést azonban nem adta ki a Miniszterelnökség a lapnak, mivel azok nem nyilvánosak.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Nemzetgazdasági érdek az lenne ha ki se engednék már onnét többet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Nemzetgazdasági érdek az lenne ha ki se engednék már onnét többet.
dr. prédikátor
A szegedi csillagbörtön sokkal jobb hely lenne neki! Ott az életfogytiglanosokkal egy helyen!!!
mekkelek
@dr. prédikátor: ott lenne a helyük a következô 25 évben...
volvós
Az is érdekes, hogy ma, szeptember 5-én
Viktor és Lörinc napja van...
Felcsút ünnepel !!! ( A mi pénzünkön ...)
Mobil123
A jó édes akárkidnek az érdeke nem a nemzetnek és pláne nem a gazdaságnak!! Nekünk az lenne az érdek ha hajóval kellene át a Dunán és az közép tájt elsüllyedne és senki nem találná meg. (persze nem apálykor!!)
nyanya001
Ennél nagyobb baromságot is ritkán lehet olvasni !
Toby
A budai vár is stratégiai partner ! Oszt' jó napot !Egyébként meg titkosítva 200 évre !
Strong
..ez akkor lett volna hír, ha nem történik meg :-)

Már vártam, hogy mikor lesz olyan vastag a Duna jege, hogy koronázni lehessen rajta. :-)

Egyenlőre csak a szájába került korona, de előbb-utóbb bekövetkezik az, amit már régóta VÁR!
volvós
@Strong: Két rendör sétál a pesti rakparton
- Nézd már , ott a budai vár !
- Hadd várjon, a Budai tizedes ma szabadnapos !!
Rózsika Hatházi
Mi a rütyvedt cerkától nemzetgazdasági érdek? Javulni fog a forint, lesznek munkahelyek, a gyerekeink hazajönnek ebbe a szép új világba? Ez jó vicc, már mindjárt szívesebben megyek mosogatni.
Fradigege
Mekkora bődületesen nagy hatástanulmány lehetett. Azért nem adják ki, mert nincs. Fogta a cigány, rámutatott a várra, mindenki összecsinálta magát és elkezdődött a nagy terv. Ebben hol van a nemzetgazdasági érdek? Sima megalománia, mert ez egy törpe. Olyan, mint sztálin vagy hruscsov pici, Hende is pici.
bakegya
A Magyar Állam nemzetgazdasági érdeke az lenne,ha a pokolra küldené ezt a tetves fidessnyikhaj maffiát!-és új választásokat írnának ki.
Manhattan
"Magyarország Köztársaság nem királyság. Egyetlen párt egyetlen miniszterelnökének sincs keresnivalója a királyi várban. Az a magyar múlté, a magyar történelemé a magyar kultúráé. "
Falus Ferenc Budapest főpolgármester jelöltje.
Manhattan
Magyarország államformáját tekintve köztársaság, amely azt jelenti, hogy a hatalom a néptől ered. Magyarország kormányformája pedig parlamentáris, vagyis a nép a hatalmat választott képviselők útján gyakorolja (ezt más néven népszuverenitás elvének hívjuk).
qxy
Nagyon jó a cím. Van annak a várnak olyan láncos le ereszthető kapuja ami a vizes árok felett van? ha nincs csináljunk és akkor tényleg az ország érdeke hogy be költözzön a Fidesszel együtt és felhúzni a kaput oszt, ennyi! ! Mit egyenek? Amit akarnak de kapun belül, . . .
petike
@Manhattan: Igen, csak az a baj, hogy a NÉP egyirányba szavazó része birka, barom.
Desischado
Mitől nemzetgazdasági érdek ez, mi?! Hazugság! Vajon miért akarják etetni a népet? A birkák beveszik, de én nem! Ez csak a csuti cigus fekalicus megahatalommániája!
köhögő bolha
"Nincs biztonságban egy demokráciának a szabadsága, ha polgárai eltűrik,
hogy akkorára nőhessen a magánhatalom, hogy erősebb legyen, mint maga
a demokratikus állam. A kormányzati hatalom birtoklása egyetlen személy,
csoport vagy bármely ellenőrzést gyakorló magánhatalom által – lényegében
fasizmus”.

Franklin Delano Roosevelt - Az Egyesült Államok 32. elnöke
Hofipisti
A Vezér várba költözése nemzetgazdasági érdek, mint ahogyan a Szabadság téri "Varjú" is.
Ezek szerint a "Nemzetgazdasági érdek" fogalmat, jogi kategóriát a Szeretett Vezető legőrültebb ötletei igazolásául vezették be. Hány ilyen lesz még? Hány ilyent fog még megvalósuláshoz segíteni a szervilis, haszonleső, semmi másra nem képes és való s@eggnyaló had? Arról nem is beszélve, hogy ez a projekt az u.n. "kiemelt nemzetgazdasági érdek"-ről szóló (FIDESZ által elfogadott!) törvény feltételeinek ismételten nem felel meg!
Hajrá Magyarország! Fizessétek a király őrültségeit! Hajrá Magyar Királyság!
Csak így tovább!!!
Vadlaci
Azt, hogy érdek, értem. Azt hogy nemzeti, meg nemzetgazdasági, azt nem értem. Nemzetgazdasági érdek az, hogy piacképes terméket állítson elő az ország, ezeknek legyen piaca, a lakossági szükségletek kielégíthetők legyenek, stb. Az aonban, hogy a miniszterelnök a parlament épületében, Felcsúton, vagy a fészkes fenébe székel, csupán a hatalomfitogtatás jelképe és érdeke lehet.
nemkati
Tényleg jó lenne, ha 0rbán elmagyarázná az ostoba alattvalóinak, hogy egy disznóólganajozó palotába költöztetése másfél milliárdért mi a jófenétől nemzetgazdasági érdek???
coni
Ezt már ismerjük. Az EON is, a Mol is n e m z e t g a z d a s á g i érdek volt. Minden betűje 50Milliárdba került az országnak.
Tulipánfa
Miért?
Mert a 2/3-dal megerősített, maffiába szervezett szélhámosok azt csinálhatnak amit akarnak, amíg a nemzetvezető hívői észhez nem térnek.
Orbán nem csak hatalomvágyó, de hatalmát gátlástalanul fitogtatni is szereti, és ezt még sokan élvezik is.
kkalman
Most egy pillanatra megálltam az eszem mellett. Sehogy nem értem ezt a nemzetgazdasági érdeket. Az már fel se merül, hogy ennél nagyobb baromságot nem tudnak mondani. Mindig felül, vagy alul tudják múlni magukat. A pénzlenyúlás mellett ebben a legprofibbak.
1szomjas
Emberek ! Arra is legyen energiátok, hogy a többi választópolgárnak is elmagyarázzátok ezeket a dolgokat, őket is győzzétek meg, ne csak itt egymást !...
Cukkini
Nem is kell semmit megbánnotok,
mert szeret benneteket Orbánotok.
silber13
@Cukkini: Mennyit fizetnek neked ezért a kínrímes borzadmányért?:-)))Ez valami iszonyat
nemkati
@silber13: De igazat mondott, nem szeret minket 0rbánunk. Vagy kinek is az 0rbánja.
silber13
@Cukkini: Na látod, az ilyen Rákosi korát idéző csasztuskaszerűségek miatt vívod ki az útálatot! De aki ilyeneket ír annak nem jut ám egy kavics sem a hőn áhított Parnassziusból, kövesse helyetteinkább a régi utasítást: " Másszatok fel a Nikitaka ormára!"
silber13
@nemkati: Osztán hun mondik ez az emberizink ilyesmi félét? Mert hát én a nem szót sehun nem látom nevezett kaparmányon, sem bévül, sem kívül.:-)))
nemkati
@silber13: Jujj, tényleg. Látod, azt olvasom, amit olvasni szeretnék, még ha az ellenkezője is van odaírva. :(
Merthogy nem vágyom ama említett egyén szeretetére.
silber13
@nemkati: Na az máskíppen esik mingyán!:-))
nemkati
@silber13: Mivan, átmentél Parti Nagyba? :P
Na ezt a stílust viszont imádom!
mate03
@köhögő bolha: Gratulálok!Pontosan idéztél. Még csak annyit,ezt az országot ,már rég nem viktor irányítja,hanem az általa,kinevelt oligarchák!
coyote3
Ezen az agyatlan dolgon már meg sem lepődök. De vajon a fanok igen? :))))
silber13
@nemkati: Szeretem Parti Nagyot, az ízes szövegét. Mégis talán egy másik író a kedvencem: Zalai -Szalaí László, Nála is az írásainak tán legfontosabb szerplője," az öreg Szuhay". Zalai novelláit ajánlom figyelmedbe. Meseszépek!
nemkati
@silber13: Köszi. Na, milyen jó, hogy 0rbán a várba költözik, új írókat ismerhetek meg! :DD
DR Eric CARTMEN
A nép érdeke meg az lenne, ha Grazba költözne!
qxy
@petike: Na ezzel akartam folytatni.- és a hívei mind mennek utána mint a bíííírkák és esnek bele a vizes árokba.
petike
@1szomjas: Tudod, én próbáltam. Felesleges energiapazarlás. Ha nem magától jön rá a birka, hogy az istene átveri, szopatja, leszarja, akkor akár hogy magyarázod neki, nem jut el az agyáig. Látszólag érti, amit mondok, hogy viktor elb@szta a nyugdíjpénzét, hogy belerokkan a 260ft-os CHF-be, hogy a lánya nem kalandvágyból mosogat Londonban, hogy putyin megszopat minket a kölcsönével, azt mondja: Hááát, csak orbánra kell szavazni, mert ő a magyarokért tesz.
nezelodo
Pedig már úgy földobott, amikor visszakaptuk a Táncsics féle kótert, akkor azzal mi lesz, kihasználatlan marad?
Cukkini
Helló. Üzenetem van számotokra.
Álmotokra tegyétek rá ébren a valóságot,
egy nemsokára jobban fejlődő vad országot.
pityuka
@silber13: Szerintem ennek a zöldségnek a leánykori neve fente levente. Régen a stop-pon rigmusolt, aztán azon a néven itt is futott egy keveset. Amit még tudni érdemes róla: nyalóka.
silber13
@pityuka:Köszi, valahogy nekem is rémlett egy ilyes fűzfapoéta stop- béli működése, de nem voltam biztos benne. A Szövegei alapján a nyaka biztos!
bretagne
Érti egyáltalán valaki, hogy mi a francért vágyik oda már hosszú évek óta? Az asztal körül kergették, ha nem a Várban "lakik"?
bretagne
@human: Kérem, jelentkezzen egy pszichológus, hogy kapjunk választ!!!
human
@bretagne: Elképzelhető, hogy 1990 óta erről és a stadionokról álmodott. Sajnálatosabb esetben nem csak a köztársaság jelzőnek mondhat búcsút az ország, de a demokratikusnak is.
bretagne
@human: A demokratikus országnak már régen búcsút mondtunk. Nem baj, hogy énekli Bródy: "Lesz még Magyar Köztársaság!"
overdose
@coni: BOCSI A MOLNAK ORSÓS A 3000 MILLIÁRDBÓL 1000 MILLIÁRDOT -HERNÁDINAK A HAVERJÁNAK
1szomjas
@petike: Igazad van, de más út nincs ! Nem rossz dolog a gőz kiengedése, de attól még marad a helyzet... A valódi változás csakis a közönyös, fásult emberek ,,felébresztésével",a vak és/vagy elvakult emberek szemének felnyitásával érhető el ! És amíg ez nem történik meg, a Nemzetmegvezető Viktátor és csapata szabadon teheti tönkre az országot, lophatja el a pénzed, az önbecsülésed, a jövődet, a demokráciát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.