Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője szerint a magyar szocialisták hátba támadták Magyarország uniós biztosjelöltjét, amikor azt közölték, hogy nem támogatják Navracsics Tibort.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az ellenségeskedésnek hagyománya van nálunk, de úgy rémlik a Fidesz kezdte amikor bemószerolta az előző kormányt hogy Brüsszel ne fizessen a magyaroknak uniós pénzt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Az ellenségeskedésnek hagyománya van nálunk, de úgy rémlik a Fidesz kezdte amikor bemószerolta az előző kormányt hogy Brüsszel ne fizessen a magyaroknak uniós pénzt.
esdi
Miért, itthon milyen lehetősége van az ellenzéknek? Semmi. Az ország érdeke -. nos itt kizárólag egyéni érdekek kiszolgálására hivatott minden. A közvagyon, közpénz is azé, aki hozzáfér. Nem helyes, hogy ide jutottunk de ebben a F. felelőssége nyakig benne van.
Yoda69
Teljesen jogos, hogy megvetoztak. Egy ilyen nulla alak mint navracsics engem ne kepviseljen az EU-ban. Ez is csak egy rohadt pavatancos, mint zsirdiszno fonoke.
coni
Az egész uniós vita abból a szempontból roppant érdekes, hogy azok a képviselők akik itthon egész évben uszítanak az Unió ellen, egymás sarkát letaposva próbálnak (jó pénzért) beülni az Európai Parlamentbe. Látszólag ha Brüsszelből nézik az Uniót akkor ok., csak itthonról nem szeretik.
joopapa
A fityesz tompikája elég bizarr, a szürrealitás határait is túllépő gusztustalan sejthalmaz! A szocialisták nem támadták hátba Magyarország uniós biztosjelöltjét, te elvtelen senkiházi csak nem támogatják! A fityesz annak idején hányszor támadta hátba Magyarországot?
Vadlaci
Na akkor dautschvoltfür tompaagyú tomika: Ki kezdte? Ki volt az, aki minden követ megmozgatott ithon is, EU-nál is, az eu néppártban is azért, hogy kovács laci, aztán andor laci ne legyen uniós biztos. Megmondom: a te hülye pártod. Az ugye nem volt hátbatámadás, hanem korrekt ellenzéki magatartás. Na ez jött vissza most, ergo, mi a szentségnek puffogsz hülyegyerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.