Kábítószeres ügyekben szokás ennyi rendőrt kivezényelni, pedig az iratokat el is kérhették volna. Az Ökotárs tényleg adott kölcsönt civil szervezeteknek, de ebből haszna nem származott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Példát akarnak statuálni. Fontos, hogy a hétköznapi polgár is lássa, hogy aki nem kritizálja a kormányt, azért a rendőrök jönnek el. És pont ezért jó a sajtóbotrány, mert minden háztartásba eljut a kormány új üzenete.
troppauerhumer
Ezek a fránya norvégok nem értik, hogy csak egy civil mozgalom van Orbanisztánban?A CÖF.A kormánynak semmi köze a Norvég Civil Alap által támogatott civilekhez. "A Kehi azt jelent fel, akit csak akar, attól még a Norvég Alap rohadtul nem tartozik a hatáskörébe, ergo szankcionálni sem tudja. Egyébként ha a politikai szervezetek pénzelése a gond, akkor a FideSS kiscsicskáját, a közpénzből eltartott narancslészagú CÖF-öt miért nem cseszegetik?merthogy:
"Az Norvég Alap és az EGT Alap két olyan pénzügyi alap, amit az Európai Unió 15 tagországának társadalmi és gazdasági fejlesztésére hozott létre és tart fenn három ország Izland, Liechtenstein és Norvégia. Az EGT Alapot közösen finanszírozzák, a Norvég Alapot pedig Norvégia önállóan finanszírozza. Az alapok forrásait 97%-ban Norvégia biztosítja.[1]...A három fenntartó ország tagja az Európai Gazdasági Térségnek, de nem tagja az EU-nak emiatt az EU közösségi költségeihez nem járulnak hozzá, de a közös gazdasági tér előnyeit élvezik. Az alapokat a három ország azért hozta létre, hogy ily módon mégis részt vegyenek a kontinens gazdasági és társadalmi egységesülésének költségeiből és a hátrányosabb helyzetben lévő államok felzárkóztatásából."www.norvegia.hu/News_and_events/EGT_és_Norvég_Finanszírozási_Mechanizmus/
Tehát ezt a pénzt nem kötelező adni, csak ők úgy döntöttek, hogy ennyivel hozzájárulnak a civil szférához...
Én már csak azt várom, hogy a nyugat vezetői mikor jönnek már rá, hogy a FideSS Orbánnal az élen úgy átkúrták őket mint annak a rendje és mikor kezdenek el tényleg tenni ez ellen.
Előttük épül egy diktatúra, és mintha nem akarnák tudomásul venni.
Vannak bizonyos európai értékek, amit a tagok többsége nem csak elismer, hanem be is tart. De ugyanígy vannak gazdasági megállapodások is, amiket szintén általában betartanak.
Ezeknek fejébe kapnak támogatást a lemaradottabb országok, tehát hogy mind gazdaságilag mind emberjogilag (jó megfogalmazás?) felzárkózzanak a keleti országok.
Ehhez az képest már az...
troppauerhumer
Ehhez az képest már az ország határában már ki lehetne tenni egy táblát azzal a szöveggel, hogy: "Itt épül Horthy-Orbanisztán - támogatta az EU"
Szóval pénzt adnak az országnak, de a pénz az a FideSS-CÖF politikusok zsebébe vándorol, de mintha ez még nem lenne elég, még az állampolgárok jogait is ott kurtítják ahol tudják. Ők meg csak öntik a pénz az országba...
Szóval nem azt mondom, hogy tényleg nekik kéne itt rendet rakni, de akkor legalább ne pénzeljék ezt a borzalmas rendszert.
pbalage
magyar közpénz-e a norvég közpénz. Ezen megy a vita.
human
@human: "nem kritizálja a kormányt"-ból a "nem" törlendő De gondolom ezt mindenki kilogikázta. :)
troppauerhumer
@pbalage: Igen norvég közpénz,a norvég adófizetők pénze,se nekem,se neked ,sem senkinek nincs hozzá köze hová,kinek adják.
Lázárnak főleg nem,ők változtatták meg a törvényt ,előtte a FideSS állam osztotta szét a 60%át ,40% -át a civilek,de mérhetetlen lenyúlási hajlamuk miatt rátették volna a kezüket arra is ,ez nem tetszik,jogosan a norvégoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.