„A bántalmazott nők és gyerekek nézőpontjából Magyarországon jelenleg a jogszolgáltatás nem esik egybe az igazságszolgáltatással. A családon belüli erőszak a jog számára nem létező jelenség. Diszkriminatív a jogalkalmazás. Nem vállaltam volna a nyilvánosságot, ha nem volnék meggyőződve kislányom igazáról” - írja a bojarivankislanya.blog.hu oldalon egy elkeseredett édesanya, Bucsai Orsolya, aki évek óta vívja harcát a hatóságokkal. Kislánya érdekében…

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Sede: Én sem látom itt azokat a szavazókat, akik márciusban ezekre tették az X-et !!!
Sede
@volvós: én meg azokat se, akik BÁRHOVÁ is x-et tettek volna...
Katalina62
Ha ezt a mondatot a szakértő, a szakvéleményében így tényleg leírta, akkor emberileg, és szakmai tudását illetően is súlyos gondok lehetnek vele!
Sede
@Katalina62: márpedig leírta, a blogon megtalálható a dokumentumok között.
milyen ország ez???
volvós
@Katalina62:
...lehet , hogy csak ennyi idöre engedték
az ápolók a computer elé...
Hellcat
@volvós: @Sede: Én se látom, hogy a sok rossz hír láttán tolongana a rengeteg fidesznyik szavazó, hogy én erre adtam felhatalmazást, vagy azok akik nem mentek el jeleznék itt, hogy passzív beleegyezésemmel feljogosítottam erre a fideszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.