Gyurcsány Ferenc saját megingathatatlan igazságában hívén valójában nem együttműködést, nem kompromisszumot, nem több pártból egyesülő nagyobb pártot szeretne, hanem egy balközép ellenzéki pártot, a DK-t - véli a volt miniszterelnök egykori kabinetfőnöke és tanácsadója, Szigetvári Viktor, aki egy hosszú blogbejegyzésben értekezett egykori főnökéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a "kedves" fiatalember jo darabig Gyurcsanytol huzta a fizetest, most (mint a rossz k@rva a f@szba) atult mashova, ott hinti az eszt, totalisan az ex fonoke ellen, es kozben nem veszi eszre, hogy csak EGY karizmatikus szemelyiseg tudja legyozni orbant, es nem 3 puhany, akik kompromisszumot kompromisszumra halmoztak, es ezaltal az aprilis 6-i valasztast torvenyszeruen el is veszitettek.

Ez a kis kezdo karrierista megelhetesi politikus most atkuszott oda, ahol azt hiszi, azzal meg fog elni, hogy korabbi fonoket es annak szemelyes dolgait kiteregeti az uj gazdak vedoszarnyai alatt...

Pedig az arulokat sehol sem fogadjak szivesen, ideig-oraig meghallgatjak a hireiket, oszt annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.