Mindenekelott itt van A Tuareg, azaz Dr. Szabo Gabor altal vezetett es augusztus 8. ota folyo nonsztop tuntetesrol? gondolj bele! Ott van egy kis csoport naphoszat a dolgozoszobad ablaka elott gyulekezik a Parlament elott, es a "rendfenntartok" edddig akarhogy probalkoztak, nem tudtak elzavarni oket. Mult szombaton kb 250-en voltak, szerinted holnap delutan 5-kor hanyan lesznek?

Forrás: m.facebook.com
Feltöltő: telkes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
@Cukkini: "...ne e elmenjen..."
----------------------------------------------
Mit makogsz itt zöldség?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Desischado: Ugyanezt mondom en is. Egyre tobb embernek van elege az orban rezsimbol. A palinka mutyival ujabb 50 ezer embert tesznek majd foldonfutova. Akkora kellene egy altalanos megmozdulast szervezni az ellenzeki eroknek, osszefogva a gazdakkal, diakokkal, tuzoltokkal, nyugdijasokkal, trafik mutyi karvalattjaival, fold mutyi aldozataival, becsapott deviza hitelesekkel es ugy altalaban minden reteggel, melyekkel egyenkent szamolt le az orban kurmany. Egyenkent tul gyengek, de osszefogva ok az orszag!
mate03
@miazavalami: Elvtársak népünknek meg kell érnie ahhoz,hogy az én megfontolt Ín logikus.gazdasági ,gondolataimhoz,felnőjenek!
Yeromos
Hogy mit gondol? Minél előbb név szerint beazonosítani őket, NAV vizsgálat, munkahelyről elbocsájtás, gazdaságilag ellehetetlenítés stb.
miazavalami
@mate03: Akko' én mé naon kicsi valék! :-)
Citromka
tuaregblog.blogspot.hu/

Ez a jó link! Tessék olvasni, nagyon sok érdekesség van benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.