Mindenekelott itt van A Tuareg, azaz Dr. Szabo Gabor altal vezetett es augusztus 8. ota folyo nonsztop tuntetesrol? gondolj bele! Ott van egy kis csoport naphoszat a dolgozoszobad ablaka elott gyulekezik a Parlament elott, es a "rendfenntartok" edddig akarhogy probalkoztak, nem tudtak elzavarni oket. Mult szombaton kb 250-en voltak, szerinted holnap delutan 5-kor hanyan lesznek?

Forrás: m.facebook.com
Feltöltő: telkes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
@Cukkini: "...ne e elmenjen..."
----------------------------------------------
Mit makogsz itt zöldség?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cukkini
Orbán úr azt gondolja, hogy holnapra megfontolja, ne e elmenjen a tüntetők közé, s ott közülük durván kiragadván egy-két balost? Na, most, van még egy éjszaka, kényelmesen aludhat rá.
Milyen lenne a fogadtatás, ha nagy felhajtás közepette rekedtre beszélné magát, nem kihagyva a szocialista kormányzást?
nemkati
@Cukkini: Álmodozz csak! Olyan nem lesz, hogy ez a pasas bemenjen a nép közé, pláne ahol fujjolnak rá - még ruhásszekrény-kísérettel se. Pedig milliókban felmerült sokmillió kérdés, amit de szívesen feltennének neki. Na hát arra várhatunk. Erről jut eszembe: majd beköltözik a várba, díszes egyenruhás katonák fogják őrizni, kísérni, de nem fog sehova menni, hanem lesz pár ember, akinek megengedi, hogy meglátogassák. És trónolni fog ott fennen a felhők között, mi meg majd süllyedünk egyre lejjebb. :(
telkes
Azert nekem izgalma elkepzelni, hogy mi lenne, ha lemenne a nep koze, vegul is, lattuk, az evfordulo pikniken ott volt a nep kozott, mosolygo nenik szorongattak a mosolygo miniszterelnok ur kezet,
Vasárnapiiskolás
@telkes: Igaz emberek a nyakát szorongatnák,de azokat nem engedik a közelébe.:)
telkes
@vasarnapiiskolas: igen, tudom, hogy igy van, sokan kitekernek a nyakat, de en nem tartozom kozejuk. Nem kitekerni akarom a nyakat, hanem megerteni az Embert. Az OVban elo embert szeretnem megerteni, aki a Miniszterelnok szerepet jatsza, megoszlanak a velemenyek, hohy jol vagy rosszul. Legszivsebben a pszichiatere lennek. :)
pityuka
@Cukkini: "...ne e elmenjen..."
----------------------------------------------
Mit makogsz itt zöldség?
nemkati
@pityuka: Hát egy zöldség mit makogjon? Ilyen zöldeket.
joopapa
@nemkati: Ha be is menne a nép közé felvenné még a golyó álló alsó gatyáját is, és nagyobb védelmet kapna mint az USA elnöke!
Vasárnapiiskolás
@telkes: ...Pszichiátere lennél? Nem tudod mire vállalkoztál...:-)
miazavalami
Ilyen hülye kérdés!
Mit gondolna? Szerinte mi még öntudatlanok vagyunk, kell egy kis idő a felhomályosításunkra. Valljuk be . Derék kormányunk mindent meg is tesz ennek érdekében.
Yoda69
Kitartast kivanok Szabo Attilanak. Biztos vagyok benne elobb utobb meg lesz az eredmenye.
bretagne
Azért az nagyon érdekes, hogy augusztus 8 óta ott van egy kis csoport. Én a Klubrádióból tudom, mert egy hallgató betelefonált és ő közölte a hírt. Sőt, külföldről is megerősítették, hogy ők is hallottak róla. Csak előlünk titkolják. Ha Szabó nem nyilatkozik a Klubrádióban, a mai napig nem tudnánk róla. Ennyire félnek attól a maréknyi embertől? Remélem, egyre többen lesznek ott.
telkes
Bretagne, egyetertek veled! Kivancsi vagyok, mi lesz, valodi politikai reality showmlesz belole, aszem, eljen eljen es viragozzek A NER. :)
karma1
@Yoda69: dr. Szabo Gabornak... Megprobaltam bejutni a blogjara, de a weboldal nem talalhato... Milyen erdekes... Pedig az egy kivaloan szerkesztett, naprakesz oldal volt... Azon jelentette be, hogy tuntetni fog minden nap, elore nem tudja, hogy mikor hany ember lesz ott, de Neki elege van mindenbol, valamit tenni akar...

Nagyon sok erot, sok tarsat kivanok Neki, es a Vele egyetertoknek,...:o))
telkes
@karma1: nekem mukodik a blog,mtalan a cim nem volt jo?
tuareg.blogspot.com
petike
@telkes: A választ akartam nyomni.
Nem működik!
lajospapa
Orbán azt gondolja, hogy be kéne közéjük állni. Mert ezek a kommunizmus és diktatúra ellen mennek és neki ott a helye. Aztán azt gondolja: Öreg vagyok én már ehhez!
human
Orbán Viktor képes felül emelkedni az ellene folyó tüntetéseken. Legalábbis Schmidth Mária így fogalmazna.
csip-csop
@telkes: màst kellett volna szorongati ennek miszter pinkinek.
csip-csop
@Horizont:azèrtvan ellene tuntetès, mert ezt a pinki misztert megutàlta mindenki, ès meg kell neki èrteni, hogy takarodjon !!! mèg a tèrkèprol is!
csip-csop
@telkes: a cimet eltoroltèk! mert a sok ember fellàzadozna
karma1
@telkes: Koszonom szepen a linket!...:o))
Desischado
@telkes: Nem működik, megpróbáltam felmenni, de nem jelent meg, valami más van a helyén.
Desischado
Fél a hitvány férge, mert pontosan tudja, hogy nagyon sok mindenkinek elege van belőle, de még kevesen vagyunk sajnos! De leszünk még többen is!
Yoda69
@Desischado: Ugyanezt mondom en is. Egyre tobb embernek van elege az orban rezsimbol. A palinka mutyival ujabb 50 ezer embert tesznek majd foldonfutova. Akkora kellene egy altalanos megmozdulast szervezni az ellenzeki eroknek, osszefogva a gazdakkal, diakokkal, tuzoltokkal, nyugdijasokkal, trafik mutyi karvalattjaival, fold mutyi aldozataival, becsapott deviza hitelesekkel es ugy altalaban minden reteggel, melyekkel egyenkent szamolt le az orban kurmany. Egyenkent tul gyengek, de osszefogva ok az orszag!
mate03
@miazavalami: Elvtársak népünknek meg kell érnie ahhoz,hogy az én megfontolt Ín logikus.gazdasági ,gondolataimhoz,felnőjenek!
Yeromos
Hogy mit gondol? Minél előbb név szerint beazonosítani őket, NAV vizsgálat, munkahelyről elbocsájtás, gazdaságilag ellehetetlenítés stb.
miazavalami
@mate03: Akko' én mé naon kicsi valék! :-)
Citromka
tuaregblog.blogspot.hu/

Ez a jó link! Tessék olvasni, nagyon sok érdekesség van benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.