Több tucat magyar egyetemistának lett rémálom az angliai diákmunka. Egy magyar cég takarítani közvetítette ki őket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
a hír hallatán nekem nagyon az jön le, valahol a magyar közvetítő vagy annak az angol kapcsolata háza táján kellene kapirgálni...
ha az egyetemisták tényleg 12-13 órát dolgoztak akkor napi 25 000 körül kellett volna kapniuk alaphangon...itt valami nem tiszta...
Desischado
Szerintem is a körmükre kéne nézni, mert egyértelmű, hogy sárosak! Az egyetemisták meg tegyenek feljelentést, ez az első! Aztán mehet a per!
karma1
Engem - barhol jartam a vilagban - kizarolag olyan magyarok akartak megszivatni, akik mar annakidejen is ugyeskedni es nem dolgozni mentek ki . (Amerikaban jartam igy, de szerencsere nem setaltam be az utcajukba, igy semmi bajom sem lett).

Ha ezek a gyerekek valoban egyetemistak voltak, akkor intelligensebbek az atlagnal, legalabb egy biztos tudott kozuluk angolul legalabb alapfokon (ha nem mindannyian), es ha Angliaban az elso rendorig elmennek, es annak elmondjak, hogy a munkajuk "under the table" itt, (angol nyelvteruleten "asztal alatti" munkanak hivjak a feketemunkat) , akkor a rendornek kutya kotelessege segiteni. Innentol pedig mindent intez az allamgepezet, illetve a rendorseg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.