Szeptember közepén nyújtja be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) azt a jogszabályt, amely az Európai Bíróság ítélete nyomán rendezné az otthoni pálinkafőzés adómentességének kérdését - írja a Népszabadság...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Vége Orbán egyik álmának?
Hát ez az csak az ő hülyeségeinek lennemár vége.
jancsik68
Szeretnénk,ha orbánnak végre vége lenne,úgy mint példaképének Szálasi testvérnek!!
Vasárnapiiskolás
Álom álom de szép álom...de tényleg vége lehetne:)
Senara
Az EU régóta kifogásolja az adómentességet .Magyar Nemzeti Bögrecsárdának kimondottan jól jön ! Lehet a szemét Eu-ra hivatkozni . Éljen és virágozzék a pancsolt szesz korszaka .
human
Ezt az időzítést! Pont akkor lesz újra adóköteles a pálinkafőzés, mikor megnyílnak a Nagy Nemzeti Italboltok. Egyébként mit csináltak a Nagy Nemzeti Dohányboltok megnyitása után? Felemelték a cigi árát. Tehát mit fognak csinálni az italboltok megnyitása után???
Yoda69
@human: Semmi gond. Ott a fekete kereskedelem, meg a csempeszet. Igy meg kevesebb lesz az allam adobevetele, viszont egy ket csokos, akiknek meg szaros a nyelve orban seggetol, azok jol jarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.