A Fidesz hiteltelennek tartja a szocialisták minden, devizahitelesek megsegítésére hivatkozó javaslatát, mert szerintük az MSZP kormányzásakor bebizonyosodott: a bankok zsebében vannak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Hát, ha hiteltelenségből versenyeztetnénk a két pártot, én nem mondanám, hogy a szocik nem érnének el dobogós helyezést, de a Fidesz ebben tényleg jobban teljesít, a világbajnoki arany az övék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Horizont: ma, 19:03
Nyugodj meg, attól megnyugszol. Az összes párt az elsőtől az utolsóig mind azon volt, hogy nekünk minél szarabb legyen. Egyik eladta alólunk az országot, a másik asszisztált hozzá, a harmadik igyekezett szétzilálni mindent ami jól működött addig, a negyedik már minket is eladott, és így tovább és így tovább...Mondj egyet, amelyik a nép érdekében tett valamit.
tivoli
@Horizont: ma, 19:19
Például. Legalábbis meg volt az illúzió.
tivoli
@Horizont: Mai napig sírjuk vissza. :-))
m.macskosz
@tivoli: @Horizont:Csak a szemellenzős hülyék szajkózzák, hogy a Kádár rendszerben adósodott el az ország, mivel azóta egy centit nem haladtunk, sőt, csak nőtt az államadósság!
De! Bizony, hogy akkor lehetett hitelből lakást építeni.
1magyar
Ötödik éve fideszes vezetés van és a devizahitelesek egyre szarabbul járnak. A mese meddig tart?
tivoli
@m.macskosz: ma, 19:50
Én asztat nem hiszem el, hogy akkor. Az igaz, hogy a fizetés nem volt sok, de a megélhetés sem volt drága. S az ország lakossága megtermelte a működésre valót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.