Piliscsabáról a balassagyarmati kórházba szállították a mentők azt a nőt, akihez rosszullét miatt hívták ki az ügyeletes orvost, a mentőszolgálat szerint viszont ez ésszerű megoldás volt - írja a Blikk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Micsoda tragédia, nem volt képes elhunyni a beteg, pedig az orvos mindent megtett ezért. Sőt még a költségvetést sem kímélte, hisz a Szob-Piliscsab, Piliscsaba-Balassagyarmat majd vissza a telephelyre távolság kilóméterben és üzemagyagban se semmi.
mariaberta
Az ilyen híreket olvasva valóban elkeserítő az egészségügy és a betegellátás.
Közeli szomszédunk kórházi ápolásra szorult súlyos gerinc bántalmai miatt, meg is kellett operálni. Az operáció után néhány héttel romlott az állapota és mentő szállította be a kórházba. 10 nap után hazaküldték, mert közlésük szernt az ilyen betegségnek csak ennyi kórházi kezelés jár. Másnap újra mentő vitte kórházba és még aznap újra haza küldték, ha valami baj van, hívja az ügyeletet.
Itt tartunk.
Akárki is szidja a szerintük "átkost", ilyen akkor nem fordult elő. Éljen a kormány mert ma Magyarországon minden és mindenki jobban teljesít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.