Csak halkan mondom, nehogy meghallják: még a minisztériumokban is takarítanak! Valakik. Épületeket is terveznek, sőt, még térkép is készül. - 2013 októberéig 126 esetben adtak felmentést közbeszerzés alól a parlament illetékes bizottságai. - Az azóta eltelt egy évben még 29 ilyen döntés született, pedig közben a választások miatt alig ülésezett a parlament. - Tavaly október óta 30,14 milliárd forint értékű beszerzésnél engedélyezték nemzetbiztonsági okokra hivatkozva a közbeszerzés mellőzését. - Ezek között akadnak indokolhatók is, például a rendőrségi rádiók beszerzése. - De kit érdekelnek az indokolható mentesítések? Nézzük inkább a legjobb indokolhatatlan, vagy legalábbis csak nagyon sajátos logikával indokolható mentesítéseket!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"MTESZ székház homlokzatának (!) tervezési (!!) munkáit tartotta nemzetbiztonsági szempontból érzékeny feladatnak, és kért 200 millió forintig mentességet."
Hellcat
Nemzetbiztonságilag érzékeny mert ha kiderülnének a mutyik akkor a nemzet lázadna.
Toby
és "nemzetbiztonsági okokból" mekkora pénztömeg utazott magánszámlákra ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.