Számokkal igyekszik cáfolni az RTL Klub Deutsch Tamás fideszes politikus csütörtöki állítását, miszerint az RTL nézettsége "irtózatos mértékben" zuhan. Állítják, június óta 200 ezerrel nőtt a kormánykritikus Híradó nézettsége.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt csak a teljesen retardaltak nem tudtak, (olyanok, mint pl. dejcstompika is), hiszen eppen ezert izelgeti oket a fideSS, szeretne oket elhallgattatni, meg allitolagos kedvezmenyeket is adott volna nekik, amit a nemet fonok tisztelettel elharitott, es mondta, hogy folytatja, amit elkezdett.

Ahogy latom altalaban az RTL Klubbal kapcsolatos hsz-eket, nagyon sokan probaljak megvadolni az RTL-t, hogy miert nem elobb kezdtek el ezt a harcos kiallast, en pedig azon a velemenyen vagyok, hogy egy deklaraltan szorakoztato TV-nek nem feltetlenul kell politikat sugaroznia semelyik part erdekeben sem, foleg, hogy nem ez a profilja altalaban.

Ok csak szinesitenek a palettat, de most, hogy szukseg van a sajat erdekeik megvedesere is, hat tegyek csak tovabb a dolgukat, ostorozzak tovabb azt, aki megerdemli (barmilyen parthoz tartozo is az illeto). Ezt a "kiralyi" TV-nek kellett volna tennie, es partatlanul, MINDENROL idoben ertesiteni a zembereket, hiszen ezert vannak!

Ha pedig a dolgukat nem tettek rendesen, akkor most ne sirankozzanak, hogy valaki atvette a helyuket, es egyre nagyobb a nezettseguk.

Dejcstompika meg ugy hulye, ahogy van, foleg, hogy olyan dolgokrol frocsog, amihez hozza sem olvasott, nem is nezett at statisztikakat. Megint kiderult, hogy csak eloskodik a magyar adofizetok penzebol rajtunk, magyarokon...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.