A VII. kerületi Fidesz felszólítja Farkas Ferencet, hogy mutassa be a Káposztás Endrével kötött, annak lakására vonatkozó úgynevezett elővásárlási szerződést, amelynek "szokatlan módon" a földhivatalban nyoma sincs, jogi célja pedig kérdéses.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Csak nem a fideszes pártközpontról beszélnek? Ingatlanügyben meg én inkább befognám a pofámat a fidesz helyében.
joopapa
Hajrá ha bűnös le vele! Elindult a kampány vele egy lakás szappanopera: Az arrogáns tonyo nem tudja hogy hány lakása van! A szájtátó peti szülei három házhoz is segíttetek hozzájutni petikének, aki többet tett félre mint amennyit keres! A mészáros löci hétvégi vityilóját, rétként és gazdasági épületként írta be a vagyon nyilatkozatában, mikor az értéke 100 millát is meghaladja!
nyanya001
Inkább nézzél szét a saját házad táján !
magyarinfo.blog.hu/2014/03/13/a_hajlektalan_emberek_helyett_a_fideszes_kepviselo_fia_kapta_a_szocialis_berlakast

A határozat szerint azért kapta a lakást a Fidesz képviselőjének fia és felsége, mert rossz anyagi körülmények között élnek szegények, és együtt kell lakniuk Menczernével, így a fiataloknak jár a lakás. Mondjuk Menczernének van két lakása is, meg havi egymillás keresete, de hát ebből nem tudja támogatni a szegény párt, így a saját maga kezelte állami vagyonhoz nyúlt.
Vasárnapiiskolás
@nyanya001: Rászorul a vénqrva fattyúja a munka büdös,legalábbis úgy hallotta:
Vasárnapiiskolás
Mindenhol ezt csinálják a tetvek,mert megtehetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.