Bokros Lajos főpolgármester-jelölttel néhány napon belül két interjút készítettünk. Először a múlt héten, amikor elmondta, hogy felgyorsulhatnak az események. És most, amikor felgyorsultak. Égett a vágytól, hogy elmondja: ő egy majom. És lesz-e budapesti Bokros-csomag?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@bencemacska: Igazad van, ennek kellene lennie egy normális alaphelyzetben, de fityesz kormányzás alatt bármelyik polgármester erénye lehet egy Bokroshoz hasonló harcos jellem.
Bokros szakértelme pedig csak hab a tortán.
F_Viktor
@tivoli: Már megint hülyeségeket irkálsz!
Főpolgármesterként mi köze a nyugdíjreformhoz? Azokat majd Orbán elrendezi, megnyugodhatsz, lesz minden, mint a búcsúban.
@bencemacska: 2009-et elevenítette fel, nem kell még magad alá csinálnod. :-)
csa-csa
@F_Viktor: jelentem a Bokrosra értettem
F_Viktor
@csa-csa: Bokros főpolgármesterként sem lenne lehetősége az egészségügyet fizetőssé tenni, ellenben a kormány Szegeden már kijelölt egy állami egészségügyi intézményt ahol fizetős minden vizsgálat.
De jövő évben nyílik a a tisztán magántőkéből finanszírozott, természetesen fizetős Duna Medical Center, amelyet Zombor Gábor fityeszes egészségügyi államtitkár jelentett be, miközben megemlítette a magán-egészségbiztosítási konstrukció létrehozását is.
csa-csa
@F_Viktor: magyarul: mindenképpen mi szívunk ha nem fizetünk!
csa-csa
@csa-csa: ráadásul sosem volt ez másként

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.