Befolyásos szoci forrásom szerint ezt pletykálják a pártban a fővárosi elnök tegnapi Bokros-imádása után.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Ezek szerint az MSZP-ben gátlástalanul folyik a "neve elhallgatását kérő informátor szerint"... stb.
Csak tudnám, hogy az ilyen nevesincs miért van a pártba, hogy kiszivárogtasson? Saját fészek,,,,,, elmélet? Aljasság!
coni
Annyi biztos Kunhalmi kezd kilógni a csökött MSZP-sek közül, akik még mindig nem vették észre, hogy időközben volt egy rendszerváltás. Egyetlen dolgot átvehetnének a fideszesektől: ha nem tudnak beszélni elmennek logopédushoz, ha nem tudnak felöltözni egyedül akkor telefonos segítséget kérnek és nem Kunhalmit cikizik aki a kornak és a helynek megfelelően tud viselkedni. Több Kunhalmi kéne, mert Bokros ügyben is neki van igaza: ha nincs főpolgármester akire érdemes szavazni az emberek nem fognak elmenni a választásra és akkor tiszta narancs lesz a budapesti közgyűlés.
senkifia68
Coni!!!
Nagyon el vagytok szállva barátom! Kunhalminak a szemöldök húzogatáson és a hajlakkon kívül más nem nagyon van a fején.
Azért kapjatok már a fejetekhez ember!!!
Orbánt és a FIDESZ-t jogában áll gyűlölni bárkinek! A saját döntése!!! De, hogy egy már-már beteges rögeszémét bármi áron és minden ésszerűséget félre söpörve az országra vagy akár a fővárosra rákényszerítsen néhány tíz elmebeteg már nem, hogy nevetséges, hanem egyenesen szánalmas!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.