Nem biztos, hogy könnyű lesz megtalálni azokat a rablókat, akik néhány nappal ezelőtt egy filmbe illő, autós üldözéses, lövöldözős akció során mintegy félmilliárd forintot vettek el fényes nappal kínai vállalkozóktól. Rendőrségi forrásaink szerint nehezíti a tettesek megtalálását, hogy a kínaiak nem szívesen működnek együtt a hatóságokkal, akkor sem ha áldozatokká válnak Egy hasonló, két évvel ezelőtti, kőbányai rablás elkövetői sincsenek meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A kinaiak SENKIVEL sem mukodnek szivesen egyutt, mindenhova viszik a sajat, melyen zart szokasaikat, maguk itelik el- es meg a sajat polgaraikat, ezert nem szereti oket senki sem shol sem a nagyvilagban...

Egy kinainak azt sem lehet elhinni, amit kerdez, mert amig a szemedbe mosolyog, a hatadba kest dof - persze mosolyogva...

Persze, hogy nem hivtak volna a magyar rendorseget, el tudjak ezt boronalni egy kis veraldozattal sajat maguk is...(Sokkal hatekonyabban es gyorsabban, mint a magyar rendorseg tenne...)
Don Quijote
Majd a triádok lerendezik,nem kell naivnak lenni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.