Vagy valami ilyesmi, különben honnan tudná, ugye. Istennek terve van a magyarsággal – mondta az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke kedden, a Cigány Tudományos és Művészeti Társaságnak a holokauszt-emlékév alkalmából tartott komáromi konferenciájának nyitónapján.

Lomnici Zoltán úgy fogalmazott: nem véletlen, hogy romák, zsidók, magyarok, németek, szlovákok élnek e nemzet keretei között, mindannyian nemzetalkotó tényezőként.

"Hiszek abban, hogy Istennek terve van a magyarsággal", akik ezt kétségbe vonják, "Isten ellen vétenek, hiszen az Ószövetség is írja, valamennyien Isten gyermekei vagyunk, emiatt vagyunk egyenlők méltóságunkban" – tette hozzá.

A politikus szerint a magyar cigányság évszázadok során többek között a cigányzene művészetével a nemzet gazdagodását szolgálta, és "már csak ezért is kötelességünk a roma integrációért mindent megtenni".

Lomnici Zoltán szerint elsősorban az állam feladata, hogy mindent megtegyen a romák felzárkóztatásáért. A roma integráció stratégiai jelentőségű a magyar társadalom szempontjából, "meg kell találni a közös nevezőt, meg kell érteni, hogy összetartozunk" – fogalmazott.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Emberi Méltóság Tanácsa, Cigány Tudományos és Művészeti Társasága, holokauszt, konferencia, na itt hagytam abba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Na, nem elég az energiacella, meg a Pataki ufói, még ez is.
Kész vagyok, mindjárt lóhátra is pattanok és újra megostromlom Augsburgot, a húst a nyereg alatt fogom puhítani. Ez lesz a tervem.
karma1
Atyaisten, meg egy stiftes jon a "kivalasztottsaggal"! Ossze kene ezeket zarni egy szobaba a Patakyval meg a Szelessel, hogy megis mit gondolnak, mi a terve Istennek velunk? Oszt tudassak a zorbannal, mert mar vegre a KDNP is megszolalhatna ezugyben,...Nehogy mar hulyen haljunk meg...:o))
Yoda69
Tiszta kozepkor.
Valaki elmagyarazhatna ennek a feleszunek, Isten csak az emberek lelkeben letezik, es mint olyan, nehez lenne felkarolnia Magyarorszagot. Csakis mi magunk tehetjuk jobba eletunket es orszagunkat.
lópicigáspár
Emberi Méltóság Tanácsa, Cigány Tudományos és Művészeti Társasága, holokauszt, konferencia, na itt hagytam abba!
sokanvagyunk
@lópicigáspár: meg a Maligánfok Társaság :)
volvós
Dikmáááá Gázsi !! hazagyütt az Isten !!!
Isten - Haza - Család !!!

Az Isten sem megy haza, amig otthon van a család !!
( By Hofi )
coyote3
Tuti, hogy ez valami új, nagyon kemény kolumbiai anyagtól van...
1magyar
A cigányok rohamos szaporodását tekintve úgy néz ki,hogy a magyarok kihalása a cél.
bakegya
Cigány holokausztról beszél a cigány tudósoknak és cigány művészeknek-jól értem???
Na de mi van,volt és lesz a TÖBBI CIGÁNY emberi méltóságával-azokkal akik az ISTEN HÁTA MÖGÖTT élnek JOBBÁRA, fölélve mások javait is-mert Kádár után szabadon, már az Istennek se találnak más munkát a közmunkán kívül!!!
levi
Azok a szavak, hogy "cigány,tudomány és művészet " valahogy nem egyeztethetőek össze egy mondatban...
Mellesleg tényleg van valami terve, mondjuk , hogy a fent említett népcsoportot ellátjuk élelemmel ,ruhával szóval életben tartjuk, hogy nekik már ne kelljen dolgozni, vagy éppen azon idegeskedni ,hogy mit egyenek,hasonlók... Ez egy szép terv, kösz Isten.
Vizual
Igen csak mindig is úgy tűnt, Orbán embere. :)
Nyuszicsibe
Én csak azt mondom,hogy Isten szeretheti a hülyéket,ha ennyit teremtett.
senkifia68
@lópicigáspár: Vazze, öreg! Mi történt? Nem szoktál te ilyen hamar hátast dobni?
Rasszista vagy vazze???A cigánynak nem jár az emberi méltóság?

Én viszont aztat nem értem, hogy ha nem lehet kimondani, hogy cigánybűnözés, akkor miért lehet olyant állítani, hogy cigánytudomány, meg hogy cigányművészet???
Az nem diszkrimináló ls rasszista??
Bástya Elvtárs
@senkifia68: Majd ha adót fizet, s nem csak mindig a markát tartja és kivesz a közösből, akkor majd jár!
szepwilly
ha a hülyesegtöl nöni lehetne" ez " ereszcsatornabol inna a vizet!!!
X-ray
Hujjuj, ÉN nem hiszek istenben... Akkor most szerintem kivel is beszélt ez a csávó?
Szimba
"Hiszek abban, hogy Istennek terve van a magyarsággal"- nem tudom milyen látomása volt lomnicicinek, de én meg hiszem, hogy a fidesznek vannak tervei a magyarsággal.
vörösfuvalat
"Istennek terve van a magyarsággal"- csak az a kérdés milyen az a terv. Mert most pont egy Viktor nevű emberrel és népes talpnyalóival szívatja a magyarokat. Kitudja lehet még rosszabb is.
Szimba
Aztán:"Isten nevét szádra hiába ne vedd!" Tudod, tíz parancsolat lomnici.
kkalman
Nem venném rossz néven, ha ezekből az isteni tervekből néhányat közzé tenne. Így ez az egész csak egy fitymaszos baromság, amivel megint meg akar vezetni mindenkit.
Desischado
Ennek agyára ment valami? Ami engem illet, énrólam ne tervezgessen senki, pláne olyan nem, akiben nem is hiszek! Mert ha az isten létezne, miért tűri ezt, hogy ilyen embertelen férgek uralkodjanak? A hülyékkel semmi bajom, elég baj azoknak, hogy ebben a helyzetben vannak. De hogy ez a lomnici mit evett, csak nem bolondgombát, hogy ekkora süketelést nyom le? Nincs az embernek elég baja, még ez is!
lópicigáspár
@senkifia68: Vazze jár! De akkor mi marad nekünk!
alterego56
"kötelességünk a roma integrációért mindent megtenni" A vak embert sem kell feltétlenül átkísérni az út másik oldalára. Ugyanis lehet hogy nem akar átmenni.
soljanka
Semmi gond nem lenne azzal, hogy Kövérnek meg a Focistának és társaiknak beszélnek azok a hangok ott belül, ha ezt sikerülne zárt osztályon belül tartani...
DR Eric CARTMEN
Állítólag egyenesen a PÁLINKA-fesztiválról ment ide. Akkor mindent értek !
Nil
Nem kell neki Istennel beszélnie elég a Jobbikosokkal hogy ezt a nézetet vallja
Gyuri Géderről
Remélem, csak vele van és haverjaival van terv Istennek, és természetesen, személyesen közli velük a terveit a fogadó szobájában. /Farkasrét/
silber13
Ha ez a folyamat tovább tart és ilyen ütemben, akkor lehet, hogy Grazban pótágyazni kell!
silber13
Álmomban én is beszéltem a Nagy égneművel,nekem azt mondta, hogy ez neki( Istennek) nem tetsző cselekedet és téma, rögvest rá is szignálta Jézura, ő meg azonnal tovább adta Péter apostolnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.