Az EP képviselőknek ma kell dönteniük az öt jelöltről, akik nem mentek át a bizottsági meghallgatásokon. A legnagyobb vesztes a korábbi szlovén kormányfő, Alenka Bratusek lehet: eddig úgy nézett ki, hogy energetikai biztos lesz, ehelyett most hazaküldhetik. Mivel Bratusek a liberális frakciószövetség embere, ezért ő anélkül kigolyózható, hogy a szocialisták és a konzervatívok kényes alkuja veszélybe kerülne. A két nagy frakció kölcsönösen megfenyegette egymást, ha elkaszálják a francia szocialista Pierre Moscovicit, akkor a spanyol konzervatív Miguel Arias Canete is ugrik. A brit és a finn biztosjelölt teljesítménye sem volt a legmeggyőzőbb a képviselők szerint. A nagy újraosztogatásban Navracsics Tibornak a közlekedési portfólió juthat. Sajtóhírek szerint a szlovén liberális jelöltet visszahívják, a posztokat újraosztják. Navracsicsnak a közlekedés juthat.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
"Navracsicsnak a közlekedés juthat."
Na végre! Tökéletes feladatot találtak neki, miután a múlt héten bebizonyította, hogy nincs az az irányváltás, amelyet ne lenne képes zökkenőmentesen megoldani
pityuka
Közlekedés. Nem rossz. Őrizhetné a bringákat Brüsszelben.
mekkelek
@soljanka: Haha ez király! Kíváncsi vagyok ezt hogyan fogják fideszéknél értelmezni. Szerintem valahogy úgy hogy "ezzel az EU elismerte hogy jó irányba haladunk ezért jelöik Navracsicsot közlekedési biztosnak" vagy valami ilyesmi :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.