Az elmúlt négy év nagy sikere volt a rezsicsökkentés, jelentős támogatást adott a családoknak – mondta Selmeczi Gabriella szerdán Fülöpszálláson a Lezsák Sándorral, az Országgyűlés alelnökével tartott közös fórumon.

A Fidesz országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy folytatják a rezsicsökkentést, mert el szeretnék érni, hogy a bérekhez viszonyított rezsiköltségek Magyarországon legyenek a legalacsonyabbak.

A magyar gazdaság felemelkedésének szempontjából fontosnak nevezte, hogy ne nyomja agyon a vállalkozásokat a magas rezsiköltség.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A vállalkozásokat sajnos nem a rezsiköltség "nyomja agyon"! :(
Elsősorban a fizetőképes kereslet hiánya, és a magas adók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Desischado: 00:05 Akkor nagy öröm ért, mert a magasabb rezsiből több a megtakarítás :-D (Jóvanna, vicc volt :-D )
F_Viktor
@verőce21: Azok a vállalkozók akik azelmútnyócévben úgy ahogy felszínen tudtak maradni, majd 2010-ben hatalmas nagy reményekkel fűztek a Széll Kálmán tervben megígért segítségnek, s még meg is tapsolták a hazug vezért, majd 2013-14-ben Orbán végleg a víz alá nyomta őket, s kénytelenek felkeresni ügyvédjüket a végelszámolás megindítása miatt, azoktól ne várj dicsérő szavakat.
S addig örülj, míg csak az érzékeny lelked bántják az elégedetlenkedők.
kukac50
Nem csak rezsi csökkentés van,villanyóra leolvasókat is csökkentették az EDF démásznál leolvasott számlát küldtek, amikor vittem az óraállást nem lehet módosítani mert leolvasás alapján állították ki azt mondták.
Nem volt villanyóra leolvasó,mert akkor találkoztam volna vele ugyanis kertes házban kapun belül épületben van az óra,ha nem nyer bebocsájtást nem tudja leolvasni. Vagy a démász repülő emberkéket alkalmaz akik a kulcslukon keresztül is beférnek. Hűjének nézik a fogyasztókat rendesen!
Grafix69
Az elmúlt 4 év legnagyobb sikere ,hogy megcsináltattam a fogamat mindezt nem tudtam volna megtenni ha nincs rezsi csökkentés.
nemzeti_nyugdíjas
Kócosfogúnál elakadt a tű, hogy még mindig ezt nyomja?
F_Viktor
@kukac50: Nálam ugyanez a helyzet a vízóra leolvasókkal. Ebben az évben egyszer jöttek kapun belülre, de két havonta "tudják" az óraállást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.