Az elmúlt négy év nagy sikere volt a rezsicsökkentés, jelentős támogatást adott a családoknak – mondta Selmeczi Gabriella szerdán Fülöpszálláson a Lezsák Sándorral, az Országgyűlés alelnökével tartott közös fórumon.

A Fidesz országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy folytatják a rezsicsökkentést, mert el szeretnék érni, hogy a bérekhez viszonyított rezsiköltségek Magyarországon legyenek a legalacsonyabbak.

A magyar gazdaság felemelkedésének szempontjából fontosnak nevezte, hogy ne nyomja agyon a vállalkozásokat a magas rezsiköltség.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A vállalkozásokat sajnos nem a rezsiköltség "nyomja agyon"! :(
Elsősorban a fizetőképes kereslet hiánya, és a magas adók.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
A vállalkozásokat sajnos nem a rezsiköltség "nyomja agyon"! :(
Elsősorban a fizetőképes kereslet hiánya, és a magas adók.
Vasárnapiiskolás
Végre itt a szőke Dr pincér, és a keresem a pártom alelnök.
nyanya001
A közel 4 millió szegénynek ?
Mennyi lehet azoknak a rezsi ?
Szinte élelemre is kevés amit elkölthetnek !
leszúrt rittberger
@verőce21: Pont ezen pillázok én is... De hát honnan tudná szegény szerencsétlen: 0 darab percet dolgozott egész életében a versenyszférában.

Vállalkozást ezek csak akkor látnak, amikor választások előtt odapofátlankodnak a pereputtyukkal valami üzemcsarnokot átadni.
coyote3
A kifli imádó pincérlánynak meg az, hogy megcsináltatta a fogait. Bár inkább az agyát kellett volna...
lópicigáspár
@coyote3: Nagy ritkán el szoktak hívni egy-egy mosógépet, kávéfőzőt, vagy más háztartási gépet javítani. Aztán, miután elvégzem a munkát, meg szoktam kérdezni, esetleg másban tudok-e segíteni. Szóval így jártam egy jó hónapja is egy általam ismert nem éppen tehetős családnál, ahol a kávéfőző pusztult el. Kijavítottam, majd kérdeztem, mosógép, mosogatógép rendben van? Közölték, az nincs, úgyhogy azokat nem kellett megcsinálnom!
samuel
A városomban nagy a rezsi csökkenés ,2010-ben a kórháznál 120 ft /óráért és 300 ft/ napért lehetett parkolni, most 280 ft/óra és 800 ft/ nap. Egy FIDESZ-fellegvárban lévő fürdőn lévő hétvégi házam szemét szállítása 2009-ben 4680 ft félévre mert annyi aszolgáltatás ideje a nagy rezsicsőkkentés hatására 2014 ben 6 890 ft 47 % a különbség, de nem megtakarítás . Szeretném ha nem nézne hülyének a kormány.
Tulipánfa
A rezsicsökkentés csak egy éves történet. Célja a FIDESZ választási kampányának támogatása a közösből, az egész társadalom rovására. Ezt a későbbiekben fogjuk megfizetni.
Ez az asszony nagyon férfiasan viselkedik. Olyan gátlástalan, mint férfi párttársai.
F_Viktor
@verőce21: Írod:
"Elsősorban a fizetőképes kereslet hiánya, és a magas adók."

Nofene!
Mi történik, mit tesz a bölcs KKV vezetője mikor nincs fizetőképes kereslet, a vállalkozás nem tudja fizetni a magas adókat, s a megnövekedett rezsit?
kkalman
@coyote3: Csak nem egy agyátültetésre gondoltál?
kkalman
Kiflicsücsök szenátorasszony továbbra is csak azt tudja szajkózni, amit a fejébe vertek, és leírták neki egy papírra.
1kutya
" Olyan gátlástalan, mint férfi párttársai." És legalább olyan gazdag is!
pityuka
Az elmúlt négy év legnagyobb sikere, hogy még nem vagytok börtönben. Európában ez az egyetlen hely, ahol ez sikerülhetett. Jó időben, jókor, jó helyre születtetek.
pityuka
@verőce21: Fizetőképes kereslet hiánya? Sublótban kerested már őket?
Kamcsatka
@Tulipánfa: Azért egy kuplerájban madamként kevesebb kárt okozna a megkopott lotyó. Ki tudja?
Yoda69
Europaban mindenhol csokkent a rezsi koszonhetoen az energiarak csokkenesenek, csak ott nem ugy allitottak be a nepnek, mintha ez a regnalo kormany eredmenye lett volna. Ezt csak a magyar birkak torkan lehet igy lenyomni.
Főlökött
Xőke ? : igen, Kavarógép? : Igen, xolis? : Igen, jól néz ki? : Igen-elmegy, diplomás ? : Állítólag jogász. / diplomáját nem láttam :)
Ezek alapján mi baj is lenne vele ? Pettingelte a amcsi gépek behozatalát ? Igen. Saját - más érdeke volt?, ki tudja...Ő tudja...

Most, hogy rég múltam 40 (igaz 18 vagyok, csak régebb óta), mindig is azt vallottam, ha eléri az asszony is, a 40-et, azonnal le kell cserélni, 2 db 20-asra.
Na ebben a kivitelben jöhetne számomra...

Amúgy 4 hölgyeményt kell elméleti síkon beszerezni, ilyen korban : 1. mos, 2.főz, 3. takarít, 4. velem foglalkozik...:)
Nagy elmék kitalálták ezt, rendesen :)
tivoli
@nyanya001: ma, 19:38
Milyen szolgáltatásért cserébe?
nyanya001
@tivoli: A rezsicsökkentésről fog szólni !
Jankó123
@nyanya001: ma, 19:38
Ezen kell majd ezentúl egyösszegben befizetnünk a "kormány által biztosított" éves egyszeri nap körüli luxusutazásunk díját!?
:-)))
libellle
@Tulipánfa: Te ez a szöke figura szerintem inkább hülye!!!
Desischado
@lópicigáspár: Hozzám jöhetnél, mert a mosógépemmel baj van! De most komolyan!
Desischado
Érdekes, nekem nőtt a rezsim! Akkor most hova szaladjak reklamálni? Hogy mennyi hülye van, aki ezt megeszi! Majd a választás után tessenek nézni, mikor jön a megszorítás, kemény 1700 milliárdról! Nesze neked "rezsicsökkentés"!
F_Viktor
@Desischado: Fűtsd a medencédet, izzítsd be a szaunáidat, 26C-ra fűtsd a 220 m2-es lakásodat (hogy szokd a decemberi ausztráliai meleget ahová telelni mész egy hónapra) a 4 beállós garázsodat (hogy reggel ne fázzon a se**ed mikor beleülsz az autódba), akkor majd látni fogod a rezsicsökkentésedet!
verőce21
@F_Viktor: (23:55) Valószínűleg szidja a rossz tanácsadóját és a pályázatíróját is! :)
mate03
@libellle: Erre csak most jöttél rá? Én már akkor tudtam,amikor szenátor asszonynak, hívatta magát,a kis kifli tolvaj!
F_Viktor
@verőce21: Tévedsz! Megkeresi ügyvédjét, megindíttatja a végelszámolást, miközben folyamatosan qva anyázza Orbánt, a kormányát és a hozzád hasonló agyatlan szavazóit.
verőce21
@F_Viktor: (09:30) "...qva anyázza Orbánt"? ,meg "agyatlan szavazó"? - sajnos a te intelligenciád a magyar blogszférában még normálisnak sem számít...
JAJMÁR
@Desischado: 00:05 Akkor nagy öröm ért, mert a magasabb rezsiből több a megtakarítás :-D (Jóvanna, vicc volt :-D )
F_Viktor
@verőce21: Azok a vállalkozók akik azelmútnyócévben úgy ahogy felszínen tudtak maradni, majd 2010-ben hatalmas nagy reményekkel fűztek a Széll Kálmán tervben megígért segítségnek, s még meg is tapsolták a hazug vezért, majd 2013-14-ben Orbán végleg a víz alá nyomta őket, s kénytelenek felkeresni ügyvédjüket a végelszámolás megindítása miatt, azoktól ne várj dicsérő szavakat.
S addig örülj, míg csak az érzékeny lelked bántják az elégedetlenkedők.
kukac50
Nem csak rezsi csökkentés van,villanyóra leolvasókat is csökkentették az EDF démásznál leolvasott számlát küldtek, amikor vittem az óraállást nem lehet módosítani mert leolvasás alapján állították ki azt mondták.
Nem volt villanyóra leolvasó,mert akkor találkoztam volna vele ugyanis kertes házban kapun belül épületben van az óra,ha nem nyer bebocsájtást nem tudja leolvasni. Vagy a démász repülő emberkéket alkalmaz akik a kulcslukon keresztül is beférnek. Hűjének nézik a fogyasztókat rendesen!
Grafix69
Az elmúlt 4 év legnagyobb sikere ,hogy megcsináltattam a fogamat mindezt nem tudtam volna megtenni ha nincs rezsi csökkentés.
nemzeti_nyugdíjas
Kócosfogúnál elakadt a tű, hogy még mindig ezt nyomja?
F_Viktor
@kukac50: Nálam ugyanez a helyzet a vízóra leolvasókkal. Ebben az évben egyszer jöttek kapun belülre, de két havonta "tudják" az óraállást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.