Jövő héten tárgyal Szanyi Tibor ügyéről az MSZP etikai és fegyelmi tanácsa, miután a szocialista párt elnöksége eljárást kezdeményezett az európai parlamenti képviselő ellen, aki egy elvesztett fogadás után gój motorosokat látott vendégül Brüsszelben – írta szombati számában pontosan meg nem nevezett forrásból a Népszabadság.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Azt, hogy Szanyi nem alkalmas arra, hogy az EP-ben az országot képviselje, mindenki tudta. Ezenkívül elvette a lehetőséget egy erre alkalmas, tehetséges fiatal politikustársától, csak azért mert egy fiatal feleségtől unokát vállalt és kellett hozzá az egzisztencia.
1magyar
Ez is nagy ballépése volt a szociknak, hogy Szanyit küldték.
mariaberta
Nem megbüntetni kell, hanem visszahívni, de a ha ez nem megy, leváltani és Ujhelyit választani vezetőnek.
Szanyi Tibor sokadik alkalommal bizonyította be, hogy hiába rendelkezik dr-i címmel, hiába beszél több nyelven, az intelligenciát semmi nem pótolja. Nem akarok erős jelzőt használni, de az biztos,valami nagy baj van a fejével.
nyanya001
Szanyi pont jókor, a választás előtt követte el a baromságát !
Ezzel esélyt adott a Fidesznek a nyerésre !
Én goromba leszek ! Hülye vagy Szanyi !
coni
Valamikor Szanyi tehetséges, egyetemet végzett, nyelveket beszélő, világot járt (szülei révén) ember volt.
Ennek mára már nyoma sincs, szétesett, de magától nem ismeri be. Látszólag párttársai sem. Így rengeteget ártott pártjának.
EcsiAntal
Ujhelyit nem jó mert nem a magyarságot képviseli és ezt már többször bebizonyította egy jellemtelen bibsi --csak tudnám hogy ez az ember hogyan ülhetett a magyar országgyűlés elnöki székében !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.