Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával folytatódik az Országgyűlés munkája az önkormányzati választások előtt tartott kéthetes szünetet követően. A Ház ülése a szokásoknak megfelelően...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Eddig is ezt tették, legfeljebb nagyobb lesz a gyár.
sokanvagyunk
Gyár... - és a munkásai az átlagbér sokszorosát kapják. Végre csak eljött az ígért munka alapú társadalom, a GDP az egekbe fog szökni. :)
troppauerhumer
25 évvel a rendszerváltás után véget ér a magyar demokrácia: aláásta a politikai elit hatalom- és pénzéhsége, destabilizálta a korrupció és kiüresítette a társadalom politikai érdektelensége.A magyarok egy része,leginkább ott mélymagyarban, sosem voltak képesek becsülni 1989 vívmányait: a szabadságot, a jogállamot és a piacgazdaságot, mind a három harc nélkül hullott az ölükbe. Ezért a 3. köztársaságot soha nem szerették meg, nem tartották megvédendő jónak. És amikor az nem tudta szavatolni a nyugati jólétet, gyorsan ördögként festették le. A köztársaságot Orbán kereszténydemokratának hazudott politikája semmisítette meg.
A demokrácia lopakodó lebontása nem sok ellenállásba ütközött. Egyre leplezetlenebbül folyik az orbáni „illiberális demokrácia” építése. A "KIRÁJI" média lenyűgöz a felfoghatatlan egyoldalúságával: a munkanélküliség, az árak és a rezsiköltségek szabadesésbe mentek át, a gazdasági adatok szárnyalnak, egész Európa elsápad az irigységtől és a döbbenettől. A bankokról minden este mint nehézsúlyú bűnözőkről beszélnek, aki most elnyerik méltó büntetésüket.
Csak éppen a FideSS Agitprop Osztálya által diktált virágzó tájak nem léteznek. Eltekintve az uniós pénzekből rendbe hozott, Horthy-emlékművekkel ékesített és ily módon elcsúfított főterektől, az ország siralmas állapotban van. Elegendő egyetlen pillantás a vonatból a parlagon maradt földekre, a lepusztult pályaudvarokra, hátsó kertekre, az elhagyott gyárakra vagy a budapesti mellékutcákra.
Egyetlen komoly előrejelzés sem jósol tartós fellendülést. Aki teheti,a normálisok mozgékony része már rég elhagyta az országot, minden rétegből és osztályból, összesen félmillió ember. Elűzte őket a kilátástalanság, a politikai osztály ostobasága. Elmenekültek az országot fojtó fogásban tartó frusztrált nemzedék elől. Csak a legmakacsabbak tartanak ki – dacból és hazafiságból, és mert még mindig remélik, hogy legalább valamennyit változtatni tudnak a dolgokon.Előttük az 2015-ös költségvetés.. És az, hogy hogyan lehetne...
troppauerhumer
És az, hogy hogyan lehetne elkerülni, hogy az Európai Unió újraindítsa a túlzottdeficit-eljárást, ezúttal az államadósság túl magas szintje miatt.
Az EU prognózisa szerint a GDP 0,9 százalékát kitevő megszorításra lehet szükség, amit viszont Orbánék azt vélik, mondván az idén várható 3,1 százalékos gazdasági növekedés segít majd csökkenteni az államadósságot-ugyan miből?Varga Mihály akkora megszorítást jelentett be, amekkorát Bokros Lajos óta senki,ez 1700 milliárd forintos megszorítást jelent.
Nyertek ápr.-ban ,törvénybe iktatott csalással is visítva csináltak maguknak 27%-ból 2/3-ot,most is alacsony 50% alatti részvétellel nyertek ok,mit csinálnak a pangó ,leépült gazdasággal,amit csak az autógyárak tartanak fent a víz felett a megfulladástól,vagyis az államcsődtől,a nem hitelező bankokról ,ezek mind Orbán miatt nem működnek,a munkanélküliséggel,a csúcs államadóssággal,a minus GDP-vel,a szegénységgel,a kimenekült dolgozókkal,a dollárhitelekről és most hozzá a 25 évre az atomerőmű miatt még jobban eladósított országgal.
Na és az Orbán miatt megromlott EU és USA kapcsolatokkal?
A kisebbségekkel ,a cigányokkal ,a zsidókkal?
Mert eddig még senki nem válaszolt,előre szólok ,hogy a"szebb jövőt"nem nyerő..
NOS?
coyote3
Most leszek igazán kiváncsi, hogy jön-e a megszorítás bejelentése... Mert amúgy mesélhet kockafej arról, hogy ez nem megszorítás, hiába akarja a bal oldal, a kiadáscsökkentés bizony az :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.